Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Snažna eksplozija u Obrenovcu!

Alo 27.09.2017
U obrenovačkom naselju Rojkovac došlo je do eksplozije, a izgorela su tri automobila. Eksplozija se dogodila oko 22 sata u Ulici kralja Milana 23 ,a na lice mesta odmah su stigli policija i vatrogasci. Brzom reakcijom dežurne vatrogasne ekipe, požar… »

Sanitetsko vozilo učestvovalo u udesu u Novom Beogradu

Alo 27.09.2017
Troje zaposlenih u Hitnoj pomoći povrđeno je u saobraćajnoj nezgodi kada jedan od saniteta službe udario u putnički automobil u Novom Beogradu. - Doktorka, vozač i tehničar su zabodili lakše telesne povrede i prevezeni su drugim vozilom Hitne… »

Pronađena skupocena dela srpskih slikara ukradena u Sent Galenu

Alo 27.09.2017
Uspešna akcija MUP-a u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, pronašli su šest… »

Masovna tuča problematičnih đaka, dečaku (14) povređena glava!

Alo 27.09.2017
U osnovnoj školi "Nikola Tesla" u ulici dr Milivoja Petrovića u Rakovici, došlo je do tuče između učenika. Jedan 14. godišnji dečak povređen je u tuči koja se danas dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici… »

Oslobođen Miroslav Mišković!

Alo 27.09.2017
Oslobođen optužbi da je oštetio putarska preduzeća, dok će se suđenje za utaju poreza ponoviti. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio vlasnika Delta holdigna Miroslava Miškovića od optužbi da je oštetio putarska preduzeća, dok je… »

Radenko živ izgoreo u kombiju!

Alo 27.09.2017
Radenko M. (59), vlasnik građevinske firme, živ je izgoreo u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u automobilu “fijat doblo”. Do požara u automobilu došlo je juče oko 7.55 na velikom parkingu ispred hotela “Avala” na istoimenoj… »

Policajac golim rukama sprečio čoveka da raznese autobus u Temerinu

Alo 27.09.2017
Policajac Ivan Ember (38) u nedelju po podne doživeo je scenu kakva se viđa samo u akcionim filmovima. Iako nije bio na dužnosti, on je golim rukama na autobuskoj stanici savladao čoveka koji je u ruci držao bombu "kašikaru"! Hrabri policajac je… »

Odluka o pritvoru Marjanovića u roku od 48 sati

Alo 27.09.2017
Pred Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu danas je stigao predmet protiv Zorana Marjanovića povodom žalbi na rešenje kojim mu je određen pritvor, a to veće ima rok od 48 sati za odlučivanje. Žalbe su izjavili zamenik Višeg javnog… »

Kraljevčanka se ubila zbog kredita u švajcarcima

Alo 27.09.2017
Krediti u švajcarcima nastavljaju da uzimaju danak. Zbog bezizlazne situacije u koju su je doveli dugovi u koje je upala zbog kredita u francima, još jedna osoba oduzela je sebi život, piše Poslednja žrtva švajcaraca je žena iz Kraljeva stara oko… »

Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića!

Alo 27.09.2017
U noći između utorka i srede u centru grada, u jednom haustoru ubijen je Jugoslav Cvetanović iz Vranja, potvrđeno je u vranjskoj policiji. - Tačno je da se ubistvo desilo, istraga je u toku pa ne možemo iznositi više detalja – kaže Dragan… »