Izvor: Auto blog arhiva vesti 27.09.2017

Hyundai dosledno među najvrednijim brendovima na svetu

Auto blog 27.09.2017
Hyundai dosledno među najvrednijim svetskim brendovima, po poslednjem Interbrand istraživanju • Hyundai je proglašen za 35. najvredniji brend u svetu drugu godinu za redom • Globalna vrednost brenda dostigla je 13,2 milijardi dolara, što je za… »

Dyson: Od usisivača do automobila

Auto blog 27.09.2017
Kako prenosi B92, britanski proizvođač usisivača i drugih kućnih električnih uređaja, Dyson, objavio je da radi na sopstvenom automobilu na električni pogon. Osnivač kompanije, Džejms Dajson, saopštio je ovu vest u poruci zaposlenima, u kojoj… »

Škoda napravila 20-milioniti auto

Auto blog 27.09.2017
Češki proizvođač stigao je do još jednog značajnog jubileja u svojoj istoriji dugoj više od jednog veka. Jubilarno, 20-milionito vozilo koje je sišlo sa proizvodnih traka ove kompanije je primerak SUV-a Karoq, najnovijeg modela u gami Škode. Iako… »

Lamborghinijeva najnovija prodavnica ne prodaje automobile

Auto blog 27.09.2017
Lamborghini je otvorio novu radnju koja je locirana u jednoj od najskupljih oblasti na svetu, bar kad je reč o nekretninama – Ginza u Tokiju. Međutim, u ovoj prodavnici ne prodaju se automobili. To je zato što nije reč o dileru, već o prodajnom… »

Dunlop do sada isporučio Harley-Davidsonu deset miliona pneumatika

Auto blog 27.09.2017
Desetmilioniti pneumatik isporučen za Harley-Davidson predstavlja Dunlopu vrlo važnu prekretnicu, a sada se već koncentriše na razvoj novih inovativnih proizvoda za buduće legendarne modele. Kranj, 27. septembar 2017. – Dunlopovi inženjeri već… »

Sam preradio Audi A6, vožnja potpuno besplatna

Auto blog 27.09.2017
Ivicu Repića, jednog od poznatijih hrvatskih samograditelja električnih vozila, ne plaši poskupljenje ni struje, a ni nafte ili benzina. Svakog dana taj se elektroničar i samouki kućni graditelj automobila na struju svojim električnim Audijem A6… »

Evropska komisija kaznila Scaniju sa 880 miliona evra zbog kartelskog udruživanja

Auto blog 27.09.2017
Evropska komisija je kaznila proizvođača kamiona Scaniju sa 880 miliona evra zbog udruživanja u kartel radi dogovaranja cena, zbog čega su ostala četiri njegova člana već kažnjena s ukupno 2,9 milijarde evra. Kako je objavila Evropska komisija… »

Audi RS7 hibrid razvijaće 700 KS

Auto blog 27.09.2017
Iz Ingolstadta je stigla potvrda, krajem 2018. stiže nova generacija Audija RS7. I biće dostupna sa dva pogonska sklopa. Kupcima će prvo biti ponuđen model sa 4.0 V8 twin-tubo motorom, koji imaju dosadašnji Bentley Continental GT i novi Porsche… »

Liberty Walk Widebody Lamborghini Aventador SV

Auto blog 27.09.2017
Japanski Liberty Walk je pripremio još jedan modifikovani Lamborghini Aventador, a u ovomm slučaju to je SV verzija sa novim izduvnim sistemom, AirREX vazdušnim oslanjanjem, kompletom Sky Forged Performance Wheels točkova i aero body paketom… »

Liberty Walk Daihatsu Copen

Auto blog 27.09.2017
Japanska tjuning kuća Liberty Walk se ne bavi samo preradama supersportskih modela, što dokazuje ova njihova najnovija kreacija. Liberty Walk će naime krajem oktobra na sajmu automobila u Tokiju prikazati i modifikovani Daihatsu Copen, pri čemu je… »