Izvor: Benchmark arhiva vesti 27.09.2017

Star Wars: Battlefront II PC zahtevi i datum početka otvorene bete

Benchmark 27.09.2017
EA je objavio da će otvorena beta za Star Wars: Battlefront II biti održana od 6. do 9. oktobra, što će igračima dati mogućnost da isprobaju i testiraju igru pre zvanične objave na PC-u i konzolama. Trenutno se očekuje da će biti omogućen samo… »

Twitter počinje sa povećanjem broja karaktera u tvitovima

Benchmark 27.09.2017
Po prvi put, od kada je servis debitovao 2006. godine, Twitter povećava limit za broj karaktera u tvitovima sa originalnih 140 na 280 karaktera. Promena je trenutno dostupna manjem broju korisnika, pre nego što usledi njena globalna objava. U svojoj… »

Test: Honor 9 (Video)

Benchmark 27.09.2017
Kada govorimo o Honor telefonima, dve stvari se odmah nameću same - povoljna cena i fenomenalan dizajn! Naime, Huawei je ovaj brend kreirao za mlađe korisnike, kao i one koji uživaju u modnim i estetskim detaljima, što se vidi na dizajnu. Još bolje… »

Corsair objavio Vengeance RGB White DDR4 memoriju

Benchmark 27.09.2017
Corsair je najavio svoju RGB-osvetljenu DDR4 memoriju, pod nazivom Vengeance RGB White. Opremljena novim i skladnim belim provodnicima toplote, Vengeance RGB White memorija je svetlija nego ikada, a donosi i živopisan spektar prilagodljivih boja i novi… »

Ovako izgleda Samsungova Mixed Reality kaciga

Benchmark 27.09.2017
Pojavilo se nekoliko fotografija Samsungove, još uvek neobjavljene, kacige za pomešanu realnost. Na Twitteru, korisnik je objavio fotografiju kacige, koja bi mogla postati najveći rival HTC Vive i Oculus Rift modelima. Sugeriše se da je ovo Windows… »

Asus predstavio najtanji i najbrži ZenBook Pro

Benchmark 27.09.2017
Asus je predstavio najnoviji ZenBook Pro laptop, za koji kompanija tvrdi da najtanji i najlakši ZenBook Pro koji je ikada kreirala, a istovremeno je i najbrži. Iako specifikacije ne spadaju u top ponudu, tu je jedna funkcija koja laptop izdvaja. Asus… »