Izvor: Blic/Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Potvrđeno pisanje "Blica": Miškoviću ponovo sude za pomaganje pri utaji poreza

Blic 27.09.2017
Miroslavu Miškoviću (72), vlasniku “Delte” ponovo će se suditi za navodno pomaganje sinu da utaji porez čime je potvrđeno pisanje "Blica". Apelacioni sud u Beogradu danas je saopštio da potvrdio oslobađajući deo presude Specijalnog suda ocu i… »

Sačekuša u centru Vranja: Brat Saše Cvetanovića, plaćenika koji je ubio Nikolu Bojovića, likvidiran sa 30 metaka u…

Blic 27.09.2017
Jugoslav Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, ubijen je sinoć u sačekuši u Ulici Stefana Prvovenčanog u Vranju, potvrđeno je "Blicu". - U Vranju je noćas u Ulici Stefana Prvovenčanog ubijen… »

Policija u Kragujevcu pronašla ukradenu sliku "Krunisanje cara Dušana" vrednu više od 50.000 evra

Blic 27.09.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, pronašli su šest umetničkih slika i crteža, koje su u oktobru 2014. godine ukradene u Sent Galenu… »

Kraj suđenja: Šarićev brat oslobođen optužbe za pranje noovca

Blic 27.09.2017
Apelacioni sud u Podgorici oslobodio je krivice Duška Šarića i Jovicu Lončara koji su bili optuženi za pranje 19,2 miliona evra, saznaje "Blic". Tužilaštvu nakon ove odluke ostaje mogućnost da se žale Vrhovnom sudu. U presudi se navodi da nije… »

U naredna dva dana odluka o žalbama na pritvor Zorana Marjanovića

Blic 27.09.2017
Veće Višeg suda u narednih 48 sati odlučiće o žalbama na pritvor Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. - Krivičnom vanraspravnom veću Višeg suda u Beogradu su danas izneti spisi predmeta u krivičnom… »

Mladići u Inđiji opljčkali prodavnicu, prodavačici pretili replikom pištolja

Blic 27.09.2017
Policija u Inđiji je pronašla dvojicu mladića od 17 i 20 godina koji su osumnjičeni da su sredinom septembra, uz pretnju replikom pištolja, opljačkali prodavnicu, saopštila je danas lokalna Policijska uprava. Kako je navedeno u saopštenju, sumnja… »

Blato krije tajnu o ubici pevačice: Jelena je ubijena na nasipu, na 10 metara od kanala u kom je pronađena

Blic 27.09.2017
Pevačica Jelena Krsmanović (33) ubijena je sa devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom 10 metara od mesta gde je pronađena. U najvećoj policijskoj akciji od ubistva Zorana Đinđića, čak 200 pripadnika MUP-a danonoćno je radilo na… »

Optužen za smrt bebe: Suđenje gradonačelniku Valjeva odloženo na "neodređeno vreme"

Blic 27.09.2017
Suđenje gradonačelniku Valjeva dr Slobodanu Gvozdenoviću, koji je kao ginekolog optužen da je odgovoran za smrt nerođene bebe, odloženo je na "neodređeno vreme". U Osnovnom sudu, gde se Gvozdenoviću sudi zbog smrti nerođenog deteta Ivane Katić u… »

Preokret na suđenju za ubistvo lopova: Bogeski optužen za prekoračenje odbrane

Blic 27.09.2017
Sašku Bogeskom koji je bio optužen za ubistvo jer je ubio lopova koji mu je ušao u kuću, posle više od četiri godine optužnica je preinačena na ubistvo prekoračenjem nužne odbrane. Više tužilaštvo je preinačilo i sam opis kobnog događaja od… »

Pitbul naslutio ubistvo brata: "Molim vas pozovite ga da svedoči dok je još živ"

Blic 27.09.2017
Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, u martu ove godine izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata Jugoslava Cvetanovića. Saša Cvetanović, koga su… »