Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Miškoviću se ponavlja suđenje samo za utaju poreza

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio vlasnika Delta holdigna Miroslava Miškovića od optužbi da je oštetio putarska preduzeća, dok je ukinuo deo prvostepene presude kojom je bio osuđen na pet godina zatvora i osam miliona… »

Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Jugoslav Cvetanović, brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, ubijen je prošle noći u Vranju, pišu „Večernje novosti“. Kako se navodi, Cvetanović, koji je od ranije poznat policiji, ubijen je vatrenim oružjem, a pretpostavlja se… »

Zaplenjeno 8,5 kilograma marihuane

Dnevnik 27.09.2017
VRANjE: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju zaplenili su više od osam i po kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlanje u promet opojnih… »

Žestoka tuča dečaka kod škole u Rakovici

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Jedan 14. godišnji dečak povređen je u tuči koja se danas dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici. Dečaku je povređena arkada i on je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. U tuči je… »

Apelacioni sud oslobodio optužbi Duška Šarića i Lončara

Dnevnik 27.09.2017
PODGORICA: Veće Apelacionog suda u Podgorici oslobodio je Pljevljake Duška Šarića, brata Darka Šarića, i Jovicu Lončara koji se terete da su u crnogorske regularne finansijske tokove ubacili oko 20 miliona evra „prljavog novca“, peneli su… »

Pravosnažna odluka o Marjanovićevom pritvoru u roku od 48 sati

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Pred Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu danas je stigao predmet protiv Zorana Marjanovića povodom žalbi na rešenje kojim mu je određen pritvor, a to veće ima rok od 48 sati za odlučivanje. Žalbe su izjavili zamenik Višeg… »

Rasvetljeno razbojništvo u Inđiji

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji rasvetlili su razbojništvo izvršeno polovinom septembra u jednoj prodavnici i pronašli dva mladića starosti 20 i 17 godina koji se terete za ovo krivično delo. Kako je saopštila… »

Još 82.000 evra nađeno na Gradini

Dnevnik 27.09.2017
NOVI SAD: Carinski službenici na graničnom prelazu Gradina još jednom su sprečili da iz zemlje izađe značajna suma neprijavljenih deviza. Ovoga puta, reč je o iznosu od 82.000 evra. Prekršaj je otkriven 25. septembara 2017. godine kada se na… »

Bratislav Dikić na lečenju u KCCG

Dnevnik 27.09.2017
PODGORICA: Bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, kome se u podgoričkom Višem sudu sudi za pokušaj terorizma na izborni dan 16. oktobra prošle godine, upućen je na lečenje u Klinički centar Crne Gore, gde mu je omogućen kompletan… »