Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 27.09.2017

Burno u skupštini Raduloviću izrečena mera udaljenja od 20 dana

Kurir 27.09.2017
Radulović je danas ponovo kritikovao medije jer, kako je rekao, nisu preneli ništa o njegovim amandmanima kojima se traže besplatni udžbenici za učenike. Na konferenciji za novinare na kojoj su bili skupštinski izveštači Bete, Foneta, Tanjuga i… »

Razgovor o evropskom putu Srbije: Vučič se sastao s delegacijom britanskog Doma lordova

Kurir 27.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Doma lordova Parlamenta Velike Britanije sa kojima je razgovarao o regionalnim pitanjima i evropskom putu Srbije, saopšteno je iz Predsedništva. Kako se navodi u saopštenju, predsednik… »

Dačić i gradonačelnik Saragose: Otvaranje Konzulata će dodatno unaprediti saradnju

Kurir 27.09.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i gradonačelnik Saragose Pedro Sentisteve Roće saglasili su se da će današnje otvaranje Počasnog konzulata u tom gradu dodatno unaprediti saradnju Saragose i Aragona sa Srbijom. Dačić je danas u… »

Ko je Marija Obradović, nova ministarka odbrane? Ova žena će zameniti Vulina!

Kurir 27.09.2017
Posle afere "tetka iz Kanade" moglo bi da se desi da Ana Brnabić smeni aktuelnog ministra odbrane, Aleksandra Vulina. Na njegovo mesto mogla bi da dođe funkcionerka SNS Marija Obradović. Vulina su mnogi dočekali "na nož", a i imali su "materijala"… »

Tači obija pragove po svetu: Prvo ide kod pape, pa u Belu kuću i evo šta sad traži

Kurir 27.09.2017
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači danas putuje u Vatikan, gde u četvrtak očekuje prijem kod pape Franje, a potom odlazi u SAD gde će od američkog potpredsednika Majka Pensa zatražiti uključivanje SAD u dijalog Beograda i Prištine… »

Šabić: Stanje u oblasti slobode medija nije dobro! Međunarodna i evropska federacija novinara zabrinute!

Kurir 27.09.2017
BEOGRAD - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić izjavio je da stanje u oblasti slobode medija u Srbiji definitivno nije dobro i da sutra, kada se obeležava Dan prava javnosti da zna, udruženja… »

Evo šta sve prelazi preko grbače gladnog naroda: Ana državnim avionom vodila devojku u Istanbul!

Kurir 27.09.2017
Premijerka Ana Brnabić je u Istanbul, na Evrobasket 2017, gde je otišla da bodri naše košarkaše, otputovala avionom Vlade Srbije, a u „falkonu“ je s njom bila i njena partnerka Milica Đurđić, saznaje Kurir iz više nezavisnih izvora! To znači… »

(Video)Evo zašto je osuđen Kapetan Dragan: Pogledajte kako je u Hagu odbranio Miloševića, i to nisu mogli da mu oproste!

Kurir 27.09.2017
BEOGRAD - Advokat Dragan Palibrk nazvao je danas "katastrofalnom" i "političkom" presudu kojom je Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osuđen u Splitu na 15 godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina nad civilima i ratnim zarobljenicima… »

Ubola u centar! Biljana Lukić napisala je status o Aleksandru Vulinu o kome bi trebalo da razmisli cela Srbija!

Kurir 27.09.2017
Afera "tetka iz Kanade" prilično je uzburkala srpsku javnost i poljuljala funkciju novopečenog ministra odbrane Aleksandra Vulina. Dok se danima polemiše o tome da li je normalno da je na čelu ministarstva neko ko ne može da dokaže poreklo novca… »

Dveri: Vlada opet izbegla da odgovara na poslanička pitanja

Kurir 27.09.2017
Ona je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da ne čudi što premijerka Ana Brnabić ne sme da dodje u Skupštinu jer već danima i u medijima priznaje da na mnoga pitanja nema odgovore. Janjušević im je ipak poručila da će kad-tad… »