Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 27.09.2017

Čuvajte se prevare: Leskovčanin se lažno predstavlja i prikuplja pare za decu ometenu u razvoju

Kurir 27.09.2017
LESKOVAC - Rukovodstvo leskovačke Škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ zamolilo je građane da ne daju nikakve donacije određenom sugrađaninu koji se lažno predstavlja i nezakonito prikuplja novac, pod izgovorom da je namenjen… »

Zajedno za spas pravoslavne svetinje: Srbi i Bošnjaci obnavljaju crkvu kod Nove Varoši

Kurir 27.09.2017
Crkva posvećena Svetom Blagoveštenju u Štitkovu kod Nove Varoši sagrađene je pre 150 godina na temeljima manastira knezova Raškovića koga su početkom 19. veka spalili Turci. Obnovu crkve, koju decenijama nagriza vlaga, pomoglo je oko 400… »

Rešenje za propalog kruševačkog giganta: Češka Tatra preuzela 14. oktobar

Kurir 27.09.2017
Češka "Tatra" ušla je u kruševački "14. oktobar". Odbor poverilaca danas je dao saglasnost za prodaju imovine kruševačke fabrike kompaniji "SCMG - 14. oktobar d.o.o. Beograd", koja je u junu jedina dala ponudu za kupovinu ovog nekadašnjeg… »

Do pravde još daleko: Suđenje gradonačelniku Valjeva zbog smrti bebe na porođaju odloženo na neodređeno

Kurir 27.09.2017
VALjEVO - Suđenje dr Slobodanu Gvozdenoviću, ginekologu ovdašnje Opšte bolnice i aktuelnom gradonačelniku Valjeva, zbog smrti bebe na porođaju, koje sa istragom traje više od deset godina, u sredu je u Osnovnom sudu odloženo na neodređeno vreme i… »

(Video) Kad ljubav prođe, mora da zaboli: Pogledajte kako se Nišlijka osvetila vlasniku menjačnice koji je raskinuo njihovu…

Kurir 27.09.2017
Devojka stara oko 30 godina polomila je sva stakla na menjačnici u niškom naselju Beogradmala u Ulici Duke Đinić, u centru grada, na ulazu u pijacu kod gradske autobuske stanice, na očigled užasnutih prolaznika. U prvom trenutku svi su mislili da je… »

(Video) Užičani još u neverici: Jezerom Vrutci plivaju kineske meduze?!

Kurir 27.09.2017
UŽICE/VRUTCI - Jezero Vrutci, iz kog je Užice pilo vodu decenijama, već nekoliko godina nije u upotrebi jer je zatrovano algama i voda iz njega više nije za piće. Užičani su odavno pregrmeli šok zbog zatrovanog jezera i neispravne vode ali… »