Izvor: Kurir/Zabava arhiva vesti 27.09.2017

(Video) Ovaj hit je omiljena pesma velikog broja psihopata: Čuli ste je, a verovatno je i obožavate!

Kurir 27.09.2017
Istraživanje koje je sprovedeno nad 200 osoba s poremećajem psihopatije utvrdilo je da su "Lose Yourself" i "No Diggity" grupe "Blackstreet" njihove najdraže pesme. S druge strane, "My Sharona" grupe "The Knack" i Siina "Titanum" psihopatima se uopšte… »

(Foto) imala je brutalnu svađu sa darom bubamarom i poznata je po oštrom jeziku: Ova pevačica će biti u žiriju nove sezone…

Kurir 27.09.2017
Nastupe učesnika ocenjivaće publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu. Takmičari su poznati - Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Stefan… »

Nije odoleo trendu: Saša Popović uradio prvu estetsku operaciju!

Kurir 27.09.2017
Naime, Saša na snimanju "Zvezda Granda" nije mogao da priča pred objektivima, ali imao je opravdan razlog. "A što sam ugrađivao implante, pa sam natekao", rekao je Popović u šali. (Kurir.rs/Blic/Lj.T. Foto: Dragan Kadić) Kurir Autor: Kurir… »

Anabela bez dlake na jeziku: Nama je razvod u tradiciji! Spremna sam za Luninu i Slobinu svadbu

Kurir 27.09.2017
Naime, nedavno je Maca Diskrecija optužila da su Luna i Slobodan Radovanović imali se*s u kabini, ali mama Anabela, je sigurna da njena ćerka to nije uradila. "Nije bilo s*ksa. Mora da postoji neki dokaz, ako je bio, neka pokažu. Naravno da ga nije… »

(Foto) Ana sević zaprepastila sve: Pevačica ismejala poznati estradni par!

Kurir 27.09.2017
Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila sliku bračnog para Milena Vučić i Nikola Burovac, tačnije njihovu montažu sa venčanja koja kruži društvenim mrežama. "Kad kasno shvatiš da si se zaje*ao", piše na fotografiji, koja je kod… »

(FOTO) ovo niko NIJE znao: Ova poznata voditeljka je bila kuma Nataši Bekvalac kada se udavala za Danila Ikodinovića

Kurir 27.09.2017
Nata je prvi brak sklopila je 2006. godine sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Tada 25-ogodišnja Novosađanka nije htela da pravi veliku pompu oko tog čina pa je slavlje održano u stanu. (FOTO) NIJE KOLE, A NIJE NI DAČA: Nataša Bekvalac otkrila… »

O njihovom odnosu svi pričaju: Jelena Karleuša progovorila o se*su sa Marijom Šerifović, ali i trojkom sa suprugom!

Kurir 27.09.2017
Naime, njih dve se odlično slažu u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ne mare za tuđa mišljenja a ne ustručavaju se ni da progovore o tabu temama. Mnogi čak misle da između njih postoji hemija, i to ona seksualna, a JK je o tome… »

Razvod o kom svi bruje: Ana Kokić progovorila o teškim trenucima i otkrila šta Nikola nikad nije uradio

Kurir 27.09.2017
Naime, pevačica i vaterpolista su već 9 godina u braku, a kao i svaka bračna zajednica i njihova je nailazila na krize, ali su uspevali da ih reše. Jedna rečenica koja je mogla da pokvari njihov odnos, prema Aninin rečima, nikada nije izgovorena, a… »

Rasta nije hteo da naplati pesme ćerki mileta kitića: Ali zauzvrat je tražio nešto neobično i time šokirao folkera!

Kurir 27.09.2017
Iako su joj roditelji predstavnici narodnjaka, Elena je krenula putem rep muzike i uveliko sarađuje sa bosanskim reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, sa kojima će bez obzira na Rastu nastaviti saradnju. Mile i Marta su zakazali sastanak sa Rastom… »

Halid BEŠLIĆ operisan: Neka moja publika ne brine, spreman sam za koncerte!

Kurir 27.09.2017
Halid Bešlić je juče u bolnici u Izoli u Sloveniji podvrgnut manjem operativnom zahvatu. Nakon operacije Halid se odlično oseća i već sutra bi, kako je rekao, mogao izaći na binu. HALID BEŠLIĆ NAJAVIO: Moj naredni album biće poslednji! "Neka… »