Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 27.09.2017

Apelacioni sud ukinuo osuđujuću presudu Miroslavu Miškoviću

Nedeljnik 27.09.2017
Mišković je oslobođen od optužbe da je, kao saizvršilac, izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. Apelacioni sud u Beogradu je jednoglasno potvrdio prvostepenu presudu u delu u kojem je Miroslav Mišković oslobođen od optužbe da… »

Đilas: Još razmišljam da li da se kandidujem za gradonačelnika

Nedeljnik 27.09.2017
U medijima se inače kao mogućnost pojavljuju informacije da bi Đilas mogao biti kandidat pojedinih opozicionih predstavnika za gradonačelnika Beograda. Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da… »

Da li ste čuli za Zelandiju: Otkrivene tajne Zemljinog osmog kontinenta

Nedeljnik 27.09.2017
Zelandija, čija je površina oko pet miliona kvadratnih kilometara, posebnim kontinentom proglašena je početkom godine, pošto su naučnici otkrili da ispunjava sve neophodne kriterijume. Dvomesečna naučna ekspedicija otkrila je oko 70 miliona godina… »

Veliki preokret Čedomira Jovanovića: Vučić ima više vlasti nego Nemci 1941. ČITAJTE U NEDELJNIKU

Nedeljnik 27.09.2017
Čedomir Jovanović je za najnoviji Nedeljnik u svojevrsnom obračunu sa svima govorio o Vučiću i do kada će ostati na vlasti. "Kad Vučić kaže: 'Hajde da razgovaramo o Kosovu', mi odgovorimo: a) nećemo da preuzimamo odgovornost za nešto za šta je… »

Vlast prepoznaje Beograd kao problem, a opozicija ne kao svoju šansu

Nedeljnik 27.09.2017
Đilas, međutim, još nije definitivno odlučio da li se vraća u politiku, a očigledno ta odluka najviše zavisi od toga ko bi sve mogao da stane iza njega. Srpska napredna stranka izbore u Beogradu vidi kao problem, dok ih opozicija još ne vidi kao… »

Smestili su me u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu: Čedomir Jovanović za Nedeljnik

Nedeljnik 27.09.2017
"Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi", izjavio je u svojevrsnom obračunu sa svima lider LDP-a Čedomir Jovanović za najnoviji Nedeljnik lider LDP-a. Čedomir Jovanović u dramatičnom intervjuu za najnoviji… »

Pronađene ukradene slike Paje Jovanovića, Milića od Mačve i crtež Save Šumanovića

Nedeljnik 27.09.2017
U akciji Ministarstva unutrašnjih poslova pronađeni su i akvarel "Berba grožđa" Vase Pomorišca, Predićev crtež "Muški akt", zatim crtež "Ženski akt" Zore Petrović, slika Milića od Mačve i Šumanovićev crtež čija vrednost se procenjuje na… »

Džoni Štulić bi mogao da napravi pet koncerata, iako nije snimio dobru pesmu 27 godina: Dosije Jugoton ČITAJTE U NEDELJNIKU

Nedeljnik 27.09.2017
Džoni je bio iskreno zaljubljen u tadašnju Jugoslaviju. Povodom sedamdeset godina nekadašnjeg Jugotona, a danas Croatia Recordsa, urednika Nedeljnika Branka Rosića je u sedištu firme dočekao njen prvi čovek Želimir Babogredac, koji je prošao kroz… »

Roditelji američkog studenta: Sin nam je bio slep, gluv i hranio se uz pomoć cevčice. Severna Koreja nije nikakva žrtva…

Nedeljnik 27.09.2017
"Imao je obrijanu glavu, cevčicu za hranjenje u nosu, gledao je u prazno i trzao se nekontrolisano i nasilno. Pokušali smo da ga utešimo pa smo uočili da mu je neko kleštima razmeštao zube donje vilice. Severna Koreja nije nikakva žrtva. Oni su… »

Zašto psihopate više vole rep nego klasiku i džez

Nedeljnik 27.09.2017
"Mediji psihopate prikazuju kao serijske ubice sekirama, međutim oni nisu tako primetni. Nisu kao Džoker iz filmova o Batmenu. Oni mogu da sede pored vas na poslu, mogu da se stope sa okolinom. Psihopate su poput psihološke tamne materije", navodi se u… »