Izvor: OK radio arhiva vesti 27.09.2017

Likvidiran Cvetanović, brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića

OK radio 27.09.2017
Vranje - Jugoslav Cvetanović, brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, ubijen je u noći između utorka i srede u strogom centru Vranja na ulazu u haustor zgrade “Lepa Brena”. Policija je potvrdila da je mladić star 31 godinu ubijen u centru… »

Juge ubijen s leđa

OK radio 27.09.2017
Jugoslav Juge Cvetanović (31) ubijen je u noći između utorka i srede sa više hitaca u leđa na ulazu u haustor zgrade „Lepa Brena“ u strogom centru Vranja. Jugoslav je rođeni brat Saše Cvetanovića, poznatog pod nadimkom Pit bul i Gladijator… »

Troje uhapšenih zbog 8,5 kila droge

OK radio 27.09.2017
Pripadnici MUP-a u Vranju zaplenili su više od osam i po kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je policija… »

Vranje slavi oslobođenje u velikom ratu

OK radio 27.09.2017
Vranje će u sredu 4. oktobra obeležiti 99. godišnjicu oslobođenja u Prvom svetskom ratu. Kako je predviđeno programom, obeležavanje ovog značajnog datuma u istoriji grada počeće u ponedeljak 2. oktobra, u Biblioteci "Bora Stanković" kada e sa… »

Danas je Krstovdan

OK radio 27.09.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju Krstovdan, uspomenu na dan kada je carica Jelena, majka cara Konstantina, pronašla Časni krst na kome je raspet Isus Hristos na Golgoti. Srpska pravoslavna crkva proslavlja Vozdviženje časnog… »

Pk: Obijena pošta, odneta cela kasa

OK radio 27.09.2017
U noći između utorka i srede, u selu Jug Bogdanovac koje je između Prokuplja i Merošine, obijena je pošta, a zanimljivo je da je iz prostorije izneta cela kasa sa parama! Kako smo nezvanično saznali, lice ili lica koja su obila poštansku… »

Opljačkana menjačnica u Vranju

OK radio 27.09.2017
Za sada nepoznati počinilac u utorak oko 20 sati opljačkao je menjačnicu koja je smeštena u okviru trafike “SP 5”, koja se nalazi preko puta glavne kapije BAT - a. Prema navodima iz PU Vranje, lopov je od radnice menjačnice otrgnuo ranac u kome… »

Vranje pomaže privredni razvoj izbeglih i raseljenih

OK radio 27.09.2017
Grad Vranje opredelio je 1,3 miliona dinara za potrebe ekonomskog osnaživanja izbeglih i raseljenih lica. Javna nabavka za realizaciju ovog projekta je završena, a ugovr je dodeljen „Tehnoinvestu“ iz Vranja, od koga će biti kupljene mašine i… »

Dačić: Beogradski izbori sa SNS - matematika odlučuje

OK radio 27.09.2017
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da će dilemu hoće li njegova stranka pred birače u Beogradu nastupiti na listi sa SNS, odlučiti matematika. To je stvar procene da li dobijamo više sa zajedničkom listom ili ako idemo odvojeno. Politička… »

Požar i eksplozije u najvećem skladištu oružja u Ukrajini (video)

OK radio 27.09.2017
Požar je izbio u skladištu oružja u Kalilnovki na zapadu Ukrajine, saopštile su vlasti u utorak kasno uveče, naredivši zatvaranje vazdušnog prostora u krugu od 50 km i evakuaciju stanovništva. Požar je uzrokovao niz eksplozija topovskih granata u… »