Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Miškoviću ukinuta presuda, sledi suđenje za utaju poreza

Politika 27.09.2017
Apelacioni sud oslobodio vlasnika „Delte” za izvlačenje novca iz putarskih preduzeća. Apelacioni sud u Beogradu saopštio je da je jednoglasno doneo odluku kojom je potvrdio prvostepenu presudu Miroslavu Miškoviću u delu u kojem je oslobođen od… »

Likvidiran brat optuženog za ubistvo Bojovića

Politika 27.09.2017
U Vranju sa 30 hitaca izrešetan Jugoslav Cvetanović, brat Saše Cvetanovića, kojem se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu. U Vranju je, u noći između utorka i srede, ubijen Jugoslav Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića optuženog za… »

Krijumčari marihane put završili u Džepu

Politika 27.09.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju zaplenili su više od osam i po kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga… »

Policajac sprečio čoveka sa bombom da uđe u autobus

Politika 27.09.2017
Policajac u Policijskoj stanici Temerin Ivan Ember, koji je bio van dužnosti, u ponedeljak je na ulici u Temerinu oteo ručnu bombu od čoveka koji je držao u ruci, dok su se u blizini nalazili građani među kojima je bilo i dece, objavljeno je na… »

Baštovan ne prepoznaje Zdravkovića kao napadača na Beka

Politika 27.09.2017
Baštovan Milan Marković nije prepoznao optuženog Aleksandra Zdravkovića kao napadača na biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Marković je juče svedočio pred Višim sudom u Beogradu, jer je bio očevidac napada na Beka. Radio je kao… »