Izvor: Press/Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Apelacioni sud: Miroslav Mišković, Marko Mišković i Milo Đurašković pravosnažno oslobođeni za zloupotrebe sa putarskim…

Press 27.09.2017
Miroslav Mišković pravosnažno je oslobođen za zloupotrebe sa putarskim preduzećima, saopštio je danas svoju odluku Apelacioni sud. Foto: Kurir.rs Prema odluci Alepacionog suda Miškoviću će se ponoviti suđenje po optužabama za utaju poreza… »

(Foto) ovo je brat Saše pitbula kog su noćas ubili u Vranju: Profi ubice sa prigušivačima sasule 30 metaka u Jugoslava…

Press 27.09.2017
U Vranju je noćas u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog ubijen Jugoslav Cvetanović (31), potvrdio je danas portparol vranjske Policijske uprave Goran Jovčić, navodeći da policija preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju tog slučaja. Foto: Facebook… »

Šarić oslobođen optužbi: Nije kriv za pranje 19,2 miliona evra

Press 27.09.2017
Optuženi su od početka negirali krivično delo koje im se stavlja na teret. Foto: Printscreen youtube Pljevljaci Duško Šarić i Jovica Lončar oslobođeni su optužbi za pranje 19,2 miliona evra, današnjom presudom Apelacionog suda u Podgorici… »

Nije smeo da se brani od provalnika? Bogeskog terete za prekoračenje nužne odbrane

Press 27.09.2017
Nova optužnica je na glavnom pretresu dostavljena optuženom i njegovom braniocu. Foto: Facebook Više tužilaštvo izmenilo je optužnicu Saši Bogeskom, te se suđenje odlaže za 14. novembar. Njega novom optužnicom terete za ubistvo prekoračenjem… »

Detalji misterioznog poziva na dan Jelenine sahrane otkrivaju do sada nepoznat detalj veze Zorana Marjanovića i njegove Zoke

Press 27.09.2017
Na pitanja brojnih medija da li ima novu ženu, Zoran je konstantno tvrdio da nema nikoga, i da je sa Jelenom imao srećan brak. Foto: Telegraf, Informer Prošlo je više od deset dana od hapšenja Zorana Marjanovića, a nove verzije o brutalnom ubistvu… »

Maloletnica dilovala marihuanu u Zrenjaninu: Sumnjiči se i za neovlašćenu proizvodnju

Press 27.09.2017
Policija je saopštila da je ona uz krivičnu prijavu sprovedena sudiji za maloletnike Višeg suda. Foto: Foter Zrenjaninska policija uhapsila je maloletnicu iz tog grada (17) kod koje je prilikom pretresa stana pronađeno šest paketa sa 74 grama… »

Bizarni detalji ubistva Jelene Marjanović: Počinilac gledao kako se davi, pre toga joj srafcigerom razorio mozak

Press 27.09.2017
- Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt - tvrdi izvor iz istrage. Foto: Facebook, Telegraf Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović izdahnula je u Borči u trenutku dok su krvnici gledali… »

Detalji stravične priče iz Mirijeva: Otac prebio decu i ostavio ih na ulici, majka napala novinare kamenom

Press 27.09.2017
Majka je decu ostavila na čuvanje drugarici i nije bila tu kada ih je otac krvnički napao. Foto: Tanjug/Danilo Peternek Beba od osam meseci i dete od oko dve godine pronađeni su juče napušteni na zemlji na uglu Višnjičke ulice i Mirijevskog… »

Težak sudar u Sarajevskoj ulici: Povređena žena, hitno prevezena na VMA

Press 27.09.2017
Pomoć joj je ukazana na VMA. Foto: Telegraf U sudaru koji se desilo u Beogradu, u Sarajevskoj ulici, nešto oko podneva, povređena je ženska osoba koja ima oko 50 godina, saznaje Telegraf. Žena je povredila glavu, pošto je prilikom udesa udarila u… »

Šokantan preokret u slučaju Marjanović! Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja tvrdi: Imam svedoke da Jelena…

Press 27.09.2017
Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kaže da nije imao priliku da vidi nalaz veštačenja patologa Zorana Stankovića i da, zasad, ostaje pri tvrdnjama da Jelena Marjanović nije ubijena na nasipu u Borči! Foto: Informer.rs On tvrdi i da… »