Izvor: Prva arhiva vesti 27.09.2017

Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića

Prva 27.09.2017
U Vranju ubijen Jugoslav Cvetanović, koji je od ranije poznat policiji. Pretpostavlja se da je reč o obračunu kriminalaca, navode "Večernje novosti". Cvetanović je bijen u noći između utorka i srede u centru grada, u jednom haostoru, potvrđeno je… »

Vidić za B92: Jedini penal koji sam promašio...

Prva 27.09.2017
Emotivno, tekst o njemu bio je zasigurno najteži koji sam u svojoj novinarskoj karijeri napisao, a tako je i danas. Zajedno sa Dejanom Stankovićem, prvi je igrač čiju sam karijeru ispratio od početka do kraja. Tog 29. januara, kada je Nemanja Vidić… »

Dugo krila od javnosti! Ana Ivanović TRUDNA?!

Prva 27.09.2017
Kako prenosi nemački tabloid "Buntea", Ana Ivanović je u četvrtom mesecu trudnoće. Pre nekoliko dana posetila je Beograd, a mnogi misle da je Ana upravo u Beograd došla kako bi roditeljima saopštila srećne vesti. Bastijan Švajnštajger i naša… »

Olga kod psihijatra: Hoću moći da nastavim s rakijom ako počnem s lekovima?

Prva 27.09.2017
Donedavno zvezda Instagrama i Jutjuba, inače glumica i stendap komičarka, Sandra Silađev, pojavila se u novoj seriji Prve televizije "Istine i laži" (ponedeljak-četvrtak u 20h). Lik koji je tumačila u sinoćnoj epizodi, oduševio je gledaoce, a ako… »

Seks za vreme menstruacije? Ako činiti ovu grešku, možda je vreme da prestanete...

Prva 27.09.2017
O ovoj temi se dosta piše i polemiše, ali ono što je najzanimljivije je da uvek izaziva podeljene komentare. Međutim, bilo da ste za ili protiv, mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo da imate seks tokom "onih dana". Seks tokom menstuacije je dobar… »

Koji je najsrećniji i najjači znak u horoskopu?

Prva 27.09.2017
Mnogima je prva asocijacija tvrdoglav vođa Ovan, međutim, nije tako. Ima ih još koje odlikuje jačina, međutim jedan se posebno ističe kao najbolji od svih, a evo i koji i kako. Možda vam zvuči čudno, ali i Rak spada u najjače znakove, i to kada… »

Najkraći test inteligencije: Samo tri pitanja otkrivaju da li ste genije... Pa, da li ste?

Prva 27.09.2017
Najkraći test inteligencije sastoji se od samo tri pitanja, ali to ne znači da je lagan. Svako pitanje osmišljeno je tako da proceni sposobnost prepoznavanja naizgled jednostavnog problema. Ovo su pitanja: 1. Palica i loptica ukupno koštaju jedan… »

Konačno stigla promena koju tviteraši čekaju godinama

Prva 27.09.2017
Twitter će promeniti ograničenje broja karaktera u tvitovima, pa će ubuduće poruke, umesto dosadašnjih 140 moći da sadrže 280 karaktera. Ova "revolucionarna" promena će se, međutim, u početku odnositi samo za pojedine korisnike. U maloj grupi… »

Nata objavila snimak sa žurke posle venčanja i tako pokazala koliko je srećna!

Prva 27.09.2017
Popularna pevačica je treći put stala na ludi kamen, ali ovaj put je sebi obećava da je poslednji! Venčanje sa Lukom Lazukićem dogodilo se na Ibici, 25. septembra, na mladin 37. rođendan! Novosadska barbira je svoju privatnost vešto krila od očiju… »

Pamtimo ga kao mačo tipa iz "Srećnih ljudi", a iznenadićete se kada vidite kako Vukašin Golubović danas izgleda! (FOTO)

Prva 27.09.2017
Svi ga pamtimo po ulozi Vukašina Golubovića u kultnoj seriji „Srećni ljudi“, gde je on tumačio pravog mačo tipa koji voli, bije i pije. Desimir Desko Stanojević je ovde bio prototip tipičnog Balkanca. Serija je snimana od 1993. do 1996, a… »