Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 27.09.2017

Propao tender za izbor kompanije za rušenje nelegalnih objekata

Radio sto plus 27.09.2017
Lokalna samouprava Novog Pazara obustavila je tender za izbor izvođača radova na rušenju nelegalno izgrađenih objekata na teritoriji ovog grada jer se niti jedna kompanija nije prijavila, objavljeno je na portalu Uprave za javne nabavke. Ovaj posao… »

Stigla nova grupa migranata u Tutin

Radio sto plus 27.09.2017
Nakon nekoliko mjeseci pauze, u Centar za tražioce azila u Tutinu sinoć je stigla grupa od 66 migranta, uglavnom žena i djece iz Afganistana i Iraka. Upravnik Centra Sead Reč rekao je za Sto plus radio da se proteklih mjeseci broj migranata smjestenih… »

Reper B.o.B. skuplja novac da proveri da li je Zemlja ravna

Radio sto plus 27.09.2017
Američki reper B.o.B. počeo je da skuplja novac da bi lansirao satelit i tako dobio potvrdu da je Zemlja ravan disk. Reper, čuje je pravo ime Bobi Rej Simons Džunior, jedan je od zastupnika teorije o ravnoj Zemlji, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Neke… »

Obeležavanje Svetske nedelje gluvih i nagluvih

Radio sto plus 27.09.2017
Udruženje gluvih i nagluvih iz Novog Pazara večeras će sportskim aktivnostima i druženjem sa svojim članovima obeležiti Svetsku nedelju gluvih i nagluvih koja je u toku. Sekretar ovog Udruženja Ismet Buđevac rekao je radiju Sto plus da će pored… »

Bivša tajlandska premijerka osudjena na pet godina zatvora

Radio sto plus 27.09.2017
Tajlandski sud osudio je danas u odsustvu bivšu tajlandsku premijerku Jinglak Šinavatru na pet godina zatvora po optužbama za nemar u vodjenju programu subvencija za rižu. Veruje se da je ona pobegla iz zemlje prošlog meseca, pre sudskog ročišta… »

Fudbaler Lajpciga tražio izmenu zbog velike buke na stadionu tokom utakmice

Radio sto plus 27.09.2017
Fudbaler Lajpciga Timo Verner tražio je od svog trenera da ga zameni tokom utakmice sa Bešiktašem u Ligi šampiona zbog prevelike buke turskih navijača u Istanbulu. Verner je tražio izmenu posle samo 32 minuta jučerašnje utakmice, tokom koje je u… »