Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 27.09.2017

Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

Subotica.com 27.09.2017
Prethodnog vikenda aktivne su bile sve mlađe selekcije Spartaka, sa nastupima i treninzima u Mađarskoj, gde su već krenula takmičenja na ledu. Selekcija U8 je u nedelju nastupila u Budimpešti na velikom turniru otvaranja sezone. Na turniru C… »

Studenti zadovoljni uslovima u Studentskom centru

Subotica.com 27.09.2017
Stopedeset brucoša je konkurisalo i ostvarilo pravo na smeštaj u jednom od domova Studentskog centra „Subotica“. U svoje sobe useliće se 2. oktobra, a dočekaće ih nekoliko novina, među kojima su nova kupatila, obnovljene kuhinje i uskoro nova… »

Tenis: Nemanja Subanović pobednik seniorskog turnira u Beogradu

Subotica.com 27.09.2017
Protekolog vikenda u Beogradu održan je seniorski teniski turnir na kome je prvo mesto osvojio 16-godišnji Nemanja Subanović, rodom iz Subotice. Trijumfom na Banjici šesnaestogodišnjak iz Subotice je nastavio uspešnu seriju koju je započeo na… »

Predavanje na temu unapređenja prodaje održano u Poslovnom inkubatoru

Subotica.com 27.09.2017
U Poslovnom inkubatoru održano je predavanje na temu pravila i unapređenja prodaje, čime je započela realizacija projekta odobrenog od strane Razvojne agencije Srbije, koji za cilj ima unapređenje ekonomskog razvoja. Predavanje posvećeno prodaji… »

Uručene zahvalnice za dobrovoljne davaoce krvi

Subotica.com 27.09.2017
U Crvenom krstu svečano su uručene plakete i zahvalnice dobrovoljnim davaocima krvi. Plaketu je dobilo oko 100 građana, koji su više od 50 puta pokazali humanost i dali krv. Priznanja su dobile žene, koje su više od 50 puta dale dragocenu tečnost i… »

Dela najistaknutijih vojvođanskih umetnika na izložbi u Subotici

Subotica.com 27.09.2017
Odabrana dela najistaknutijih vojvođanskih slikara druge polovine XX veka - Save Stojkova, Milana Kečića, Milana Kerca, Pavla Blesića i Boška Petrovića sinoć su, u okviru „Karavana slika“ Vojvođanske banke i Galerije Matice srpske, prvi put… »

Osam vozila za Gradsku upravu u vrednosti oko 18 miliona dinara

Subotica.com 27.09.2017
Krajem avgusta Gradska uprava Subotice raspisala je javnu nabavku za pribavljanje novih putničkih vozila putem finansijskog lizinga. U budžetu je obezbeđeno 18 miliona dinara, a čeka se kraj tendera i izbor najpovoljnije ponude. Iako je konkurs… »

Poslednje pripreme karatista Enpija pred Svetsko prvenstvo

Subotica.com 27.09.2017
Tokom celog leta Кarate klub "Enpi" je radio i pripremao se za Prvenstvo sveta za sve uzraste koje će se održati od 6. do 8. oktobra Egeru (Mađarska). Prvenstvo se održava u okviru Svetske Šotokan karate do organizacije Ujedinjenih nacija. U okviru… »

Sportsko penjanje: Nora Bognar srebrna na Balkanskom prvenstvu u Skoplju

Subotica.com 27.09.2017
Na Balkanskom prvenstvu u Skoplju Nora Bognar, takmičarka penjačke sekcije Planinarskog kluba "Spartak" osvojila je srebrnu medalju u disciplini težinskog penjanja. U subotu, u glavnom gradu Makedonije, održano je Balkansko prvenstvo u sportskom… »

Treće mesto SSK "Vojnik" za kraj uspešne sezone

Subotica.com 27.09.2017
Streljačko-streličarski klub "Vojnik" iz Subotice nastupio je u nedelju u Lazarevcu na prvenstvu Srbije u najzahtevnijoj disciplini - Vojnička puška 7.9 mm 3X10 trostav, kao i 20 hitaca ležeći. U disciplini 3X10 hitaca trostav ekipa je osvojila… »