Izvor: Vesti online/Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Mišković oslobođen za putarska, novo suđenje za porez

Vesti online 27.09.2017
Miroslav Mišković pravosnažno je oslobođen za zloupotrebe sa putarskim preduzećima, a ponavlja mu se suđenje za utaju poreza, odlučio je Apelacioni sud. Kako prenosi Tanjug, odluka je doneta jednoglasno. Vlasnik "Delta holdinga" osuđen je 20. juna… »

Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića

Vesti online 27.09.2017
U Vranju ubijen Jugoslav Cvetanović, koji je od ranije poznat policiji. Pretpostavlja se da je reč o obračunu kriminalaca. Cvetanović je bijen u noći između utorka i srede u centru grada, u jednom haostoru, potvrđeno je u vranjskoj policiji. -… »

Beograd: Masovna tuča dečaka kod škole, jedan završio u Urgentnom

Vesti online 27.09.2017
Jedan četrnaestogodišnji dečak povređen je u tuči koja se dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici. Dečaku je povređena arkada i on je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. U tuči je učestvovalo… »

Pitbul naslutio ubistvo brata: Pozovite ga da svedoči dok je još živ

Vesti online 27.09.2017
Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, u martu ove godine izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata Jugoslava Cvetanovića. Saša Cvetanović, koga su… »

"Pada oslobađajuća presuda Miškoviću"

Vesti online 27.09.2017
Miroslavu Miškoviću, vlasniku "Delte", najverovatnije će biti poništena oslobađajuća presuda za pomaganje sinu Marku u utaji poreza, saznaje "Blic". Njemu će se, kako navodi taj list, suditi ponovo za to krivično delo. Veće Apelacionog suda… »