Putovanja arhiva vesti 27.09.2017

Za koliko novca biste se odrekli svog mesta u avionu?

B92 27.09.2017
Junajted erlajns će omogućiti putnicima na prebukiranim letovima da svoja mesta stave na neku vrstu prodaje. Tako će sami moći da odrede za koliko novca su spremni da se odreknu svog sedišta u avionu. Avio-kompanija se odlučila na ovaj potez nakon… »

U subotu u centru Novog Sada najveći mozaik od čepova

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD – Akcija prvaljenja najvećeg mozaika od čepova počeće u subotu u osam časova u centru Novog Sada na trgu Slobode, najavili su danas organizatori. Predsednica udruženja ``Čepom do osmeha`` Vanja Petković rekla je da će se mozaik… »

Na beogradskom aerodromu – simulator letenja!

Gdestinacija 27.09.2017
Na Aerodromu “Nikola Tesla” postavljen je simulator putničkog aviona Boeing 737-800, u kome svi zainteresovni mogu da iskuse doživljaj letenja. Ovakvom uslugom beogradski aerodrom staje rame uz rame sa londonskim, berlinskim, briselskim i praškim… »

Zbog tristamilionitog posetioca spektakl na Ajfelovom tornju

B92 27.09.2017
Ajfelov toranj će sutra nizom koncerata obeležiti svog tristamilionitog posetioca otkako je ovaj simbol Pariza otvoren 1889. godine. "U prizemlju će biti bubnjevi, na drugom spratu ambijent će biti džezerski, a na vrhu tornja atmosfera će biti… »

Da li biste leteli avionom na baterije?

Mondo 27.09.2017
Avioni, kojima sada letimo, su veliki zagađivači okoline, zato se ubrzano radi na nekim novim rešenjima. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock/muratart Niskobudžetni avioprevoznik Izidžet (EasyJet) radi na razvoju električnih aviona koje bi mogao da… »

Najsevernija prestonica na svetu je idealna za kraći odmor

B92 27.09.2017
Najsevernija prestonica na svetu je možda mali grad, ali je tokom godine prepuna raznovrsnih festivala, a odlikuje je i inovativna restoranska scena, kao i odlični kulturni prostori i dešavanja. Jednom rečju, idealno mesto za kraći odmor. Veličina… »

Ovaj avionski let je prava poslastica za pivopije

B92 27.09.2017
Njujorška niskotarifna avio-kompanija Džet blu i poznata bostonska pivara Samjuel Adams udružili su snagu kako bi putnicima pivopijama omogućili da probaju čuvena piva te pivare, i to na letu za Denver, gde se tokom oktobra održava Veliki američki… »

Najduži direktni let na svetu više nije direktan

B92 27.09.2017
Najduži direktni let na svetu koji saobraća između Oklanda i Dohe sada ipak pravi pauzu i to u Australiji, jer je utvrđeno da mora da dopunjava rezervoar. Zbog toga putnici od najvećeg grada u Novom Zelandu do prestonice Katara mogu stići tek za 21… »

Rajaner nastavlja da otkazuje letove

Mondo 27.09.2017
Muke irske aviokompanije ne prestaju. Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner saopštila je da otkazuje još 18.000 letova u periodu novembar-mart zbog manjka pilota, što će pogoditi čak 400.000 putnika koji su… »

Promocija Beograda kao turističke destinacije u Pragu

B92 27.09.2017
Turistička organizacija Beograda i Ambasada Srbije u Pragu organizuju dvodnevnu promociju Beograda kao turističke destinacije za češko turističko tržište. Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović danas je na konferenciji na… »