Beograd arhiva vesti 02.10.2017

Svako dete ima krila: U Beogradu počela manifestacija "Radost Evrope"

BK TV 02.10.2017
Manifestacija "Radost Evrope" u kojoj učestvuje oko 500 mališana iz 16 evropskih zemalja i delegacija dece iz Kine, počela je danas u Beogradu karnevalom od Trga Republike do Kalemegdana. Manifestacija se održava pod sloganom "Svako dete ima krila" i… »

Požar u Zdravka Čelara: 7 vatrogasnih vozila učestvuje u gašenju!

Kurir 02.10.2017
U zgradi u Ulici Zdravka Čelara 12 na Paliluli, danas popodne je izbio požar, a na licu mesta nalaze se vatrogasci. Ukupno ima sedam vatrogasnih vozila, a na terenu su i pripadnici MUP-a. Za sada nema informacija o tome da li u požaru ima povređenih… »

Zbog radova oko Slavije do 16. oktobra zatvorene još dve ulice

Blic 02.10.2017
U sklopu izvođenja radova na rekonstrukciji Trga Slavije i Bulevara oslobođenja, prelazi se na sledeću fazu radova u kojoj će sve do 16. oktobra biti zatvorene za saobraćaj Deligradska ulica i Ulica kralja Milutina, na deonici od Birčaninove do… »

I meni su nogu slomili igrači Mladosti: Plavšić podržao Le Taleka

Press 02.10.2017
Bivši igrač Zvezde podsetio na svoju tešku povredu protiv Mladosti. Foto: Marko Todorović Srđan Plavšić, bivši igrač Zvezde dao je podršku nekadašnjem saigraču Demijanu Le Taleku koji je istakao da je Mladost "seljačka ekipa" jer igraju grubo… »

Severina zbog Milana Popovića napala i sudije, a onda je usledio hladan tuš za pevačicu

Press 02.10.2017
Nakon niza sudskih presuda koje su rezultirale time da su Milan Popović i Severina Kojić dobili ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, pevačica je zatražila izuzeće celog suda koji je učestvovao u procesu nekadašnjih nevenčanih… »

Maler: Pukla magistrala, zatvara se deo Njegoševe

Mondo 02.10.2017
Beograđani, toplo preporučujemo da u velikom luku izbegavate okolinu Slavije. Radovi na Bulevaru oslobođenja su u toku, kao i na trgu Slavija, a sada že još morati da se zatvori i deo Njegoševe. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Zbog hitne intervencije… »

Haos u Beogradu! Totalni kolaps u saobraćaju, zastoji u celom gradu, vozila se ne pomeraju! (foto)

BK TV 02.10.2017
Velikik kolaps u saobraćaju u Beogradu nastao je danas popodne, i to ne samo u centru grada i najprometnijim ulicama, već i na onim sporednim. Mediji prenose da su najveće gužve trenutno na Gazeli, Brankovom i Pančevačkom mostu u oba smera, kao i u… »

Teška noć iza beograđana: 3 povređena u nesreći u Karađorđevoj ulici, tegobe mučile srčane bolesnike

Kurir 02.10.2017
Oko pola sata posle ponoći, dva muškarca starosti oko 44 godine i jedna žena, starosti 37 godina, povređeni su u Karađorđevoj ulici, nakon čega su prevezeni u KBC "Bežanijska kosa". U 21:03 sati, u ulici Omladinskih brigada, povređena je žena… »

Hitna intervencija „Beogradskih elektrana” u Njegoševoj ulici

Studio B 02.10.2017
Zbog hitne intervencije „Beogradskih elektrana” na magistralnoj toplovodnoj cevi velikog promera u Njegoševoj ulici od deset časova zatvorena jedna sobraćajna traka. Vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije… »

Beograd i Koventri: Šest decenija dugo prijateljstvo

Studio B 02.10.2017
Beograd i Koventri ove godine obeležavaju 60 godina prijateljstva dva grada u sećanje na 1957. godinu kada su potpisali Ugovor o bratimljenju, prvi sporazum koji je Beograd potpisao sa nekim gradom. Koventri, grad u Velikoj Britaniji, razoren je u… »