Beograd arhiva vesti 02.10.2017

Svako dete ima krila: U Beogradu počela manifestacija "Radost Evrope"

BK TV 02.10.2017
Manifestacija "Radost Evrope" u kojoj učestvuje oko 500 mališana iz 16 evropskih zemalja i delegacija dece iz Kine, počela je danas u Beogradu karnevalom od Trga Republike do Kalemegdana. Manifestacija se održava pod sloganom "Svako dete ima krila" i… »

Gori zgrada u Zdravka Čelara: Nema povređenih, sprečeno širenje požara na pumpu

Blic 02.10.2017
Požar većih razmera izbio je danas oko 16 časova na petom spratu stambene zgrade u Ulici Zdravka Čelara 12 na Paliluli, a posebnu opasnost predstavljala je činjenica što se ispred zgrade nalaze pumpa i prodavnica oružja i municije! #beograd #pozar… »

Odala se alkoholu Srpska pevačica umrla u bolesti i samoći

Press 02.10.2017
Pevačicu srpske i romske muzike Vidu Pavlović, koja je tokom bogate karijere stekla epitet "kraljice romske muzike", decenijama su mnogi smatrali najraskošnijim glasom, ali njen život je i pored velike popularnosti bio pun bola. Foto: Printscreen Vida… »

I meni su nogu slomili igrači Mladosti: Plavšić podržao Le Taleka

Press 02.10.2017
Bivši igrač Zvezde podsetio na svoju tešku povredu protiv Mladosti. Foto: Marko Todorović Srđan Plavšić, bivši igrač Zvezde dao je podršku nekadašnjem saigraču Demijanu Le Taleku koji je istakao da je Mladost "seljačka ekipa" jer igraju grubo… »

Severina zbog Milana Popovića napala i sudije, a onda je usledio hladan tuš za pevačicu

Press 02.10.2017
Nakon niza sudskih presuda koje su rezultirale time da su Milan Popović i Severina Kojić dobili ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, pevačica je zatražila izuzeće celog suda koji je učestvovao u procesu nekadašnjih nevenčanih… »

Zatvara se jedna traka u Njegoševoj

Danas 02.10.2017
Vršilac dužnosti gradskog sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš izjavio je da će sutra od 10 sati biti zatvorena jedna saobraćajna traka u Njegoševoj ulici zbog hitne… »

Haos u Beogradu! Totalni kolaps u saobraćaju, zastoji u celom gradu, vozila se ne pomeraju! (foto)

BK TV 02.10.2017
Velikik kolaps u saobraćaju u Beogradu nastao je danas popodne, i to ne samo u centru grada i najprometnijim ulicama, već i na onim sporednim. Mediji prenose da su najveće gužve trenutno na Gazeli, Brankovom i Pančevačkom mostu u oba smera, kao i u… »

Tri osobe povređene u Karađorđevoj ulici

Blic 02.10.2017
U noći između nedelje i ponedeljka u Beogradu desile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno šest osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. - U Karađorđevoj ulici, oko 00.30 povređeni su dva muškarca (44) i žena… »

Nema kraja: Od sutra zatvorena još jedna ulica u centru Beograda

Blic 02.10.2017
Radovima u centru grada nikad kraja. Zbog pucanja magistralne toplovodne cevi velikog promera u Njegoševoj ulici radnici “Beogradskih elektrana” će biti primorani da obave veoma zahtevne radove, usled čega će sutra od deset časova biti zatvorena… »

Beograd i Koventri: Šest decenija dugo prijateljstvo

Studio B 02.10.2017
Beograd i Koventri ove godine obeležavaju 60 godina prijateljstva dva grada u sećanje na 1957. godinu kada su potpisali Ugovor o bratimljenju, prvi sporazum koji je Beograd potpisao sa nekim gradom. Koventri, grad u Velikoj Britaniji, razoren je u… »