Beograd arhiva vesti 02.10.2017

Svako dete ima krila: U Beogradu počela manifestacija "Radost Evrope"

BK TV 02.10.2017
Manifestacija "Radost Evrope" u kojoj učestvuje oko 500 mališana iz 16 evropskih zemalja i delegacija dece iz Kine, počela je danas u Beogradu karnevalom od Trga Republike do Kalemegdana. Manifestacija se održava pod sloganom "Svako dete ima krila" i… »

Požar kod hale Pionir: Gori potkrovlje zgrade (foto)

Telegraf 02.10.2017
Saobraćaj u ovom delu grada bio je u obustavi, ali je u međuvremenu normalizovan. Gust dim koji dopire sa potkrovlja stambene zgrade u Ulici Zdravka čelara 12, paralisao je ovaj deo grada u blizini hale Pionir. Gori deponija u Prijepolju i čuju se… »

Zbog radova oko Slavije do 16. oktobra zatvorene još dve ulice

Blic 02.10.2017
U sklopu izvođenja radova na rekonstrukciji Trga Slavije i Bulevara oslobođenja, prelazi se na sledeću fazu radova u kojoj će sve do 16. oktobra biti zatvorene za saobraćaj Deligradska ulica i Ulica kralja Milutina, na deonici od Birčaninove do… »

Zimske čarolije u Ledenoj hali: Startovala nova sezona u "Pioniru"

Blic 01.10.2017
Mladi i stari, iskusni i oni koji su odlučili da "probiju led", večeras su otvorili sezonu rekreativnog klizanja u Ledenoj hali "Pionir". Jesen i nešto hladnije vreme tek su počeli, a Beograđani su već danas od 20.30 do 22.30 sata, mogli da uživaju… »

U Beogradu najpopularnije izdavanje na dan: Na Vračaru noćenje 10 evra po osobi, a cele vile koštaju od 25 do 400 evra

Blic 02.10.2017
"Stan na dan" postaje sve popularniji vid iznajmljivanja prostora u prestonici, a glavni razlozi tome su znatno viši kvalitet usluge nego u hostelima i drastično niže cene nego u hotelima, te su apartmani već godinama najbolja opcija za smeštaj u… »

Sutra novi radovi u centru Beograda, delom zatvorena Njegoševa ulica

Novi magazin 02.10.2017
Vršilac dužnosti gradskog sekretara Beograda za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš najavio je da će zbog radova na toplovodnoj cevi, sutra za saobraćaj biti zatvorena jedna traka u… »

Kolaps u celom gradu: Zastoj na Gazeli, Slaviji, auto-putu, zatvoren deo novog Beograda

Blic 02.10.2017
Ovog popodneva u prestonici je nastao potpuni kolaps, ali ne samo na najvećim i najprometnijim saobraćajnicama, več i na onim sporednim! Najveće gužve ipak su na Gazeli u smeru ka gradu, u Ulici kneza Miloša i na Pančevačkom mostu u oba smera. -… »

Teška noć iza beograđana: 3 povređena u nesreći u Karađorđevoj ulici, tegobe mučile srčane bolesnike

Kurir 02.10.2017
Oko pola sata posle ponoći, dva muškarca starosti oko 44 godine i jedna žena, starosti 37 godina, povređeni su u Karađorđevoj ulici, nakon čega su prevezeni u KBC "Bežanijska kosa". U 21:03 sati, u ulici Omladinskih brigada, povređena je žena… »

Hitna intervencija „Beogradskih elektrana” u Njegoševoj ulici

Studio B 02.10.2017
Zbog hitne intervencije „Beogradskih elektrana” na magistralnoj toplovodnoj cevi velikog promera u Njegoševoj ulici od deset časova zatvorena jedna sobraćajna traka. Vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije… »

Beograd i Koventri: Šest decenija dugo prijateljstvo

Studio B 02.10.2017
Beograd i Koventri ove godine obeležavaju 60 godina prijateljstva dva grada u sećanje na 1957. godinu kada su potpisali Ugovor o bratimljenju, prvi sporazum koji je Beograd potpisao sa nekim gradom. Koventri, grad u Velikoj Britaniji, razoren je u… »