Izvor: Blic/Hronika arhiva vesti 02.10.2017

Tužilaštvo traži pritvor za policajca iz Tutina zbog ubistva!

Blic 02.10.2017
Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je danas istragu protiv policjaca R.B. iz Tutina, zbog sumnje da je u noći između petka i subote ubio Fahrudina Skarepa (22) iz sela Pokrvenik i predložilo sudu da mu odredi pritvor. U saopštenju… »

Vlada dala garancije za Ratka Mladića

Blic 02.10.2017
Vlada Srbije dala je garancije za puštanje na privremenu slobodu Ratka Mladića iz pritvora Haškog tribunala radi lečenja, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu pravde. U Ministarstvu preciziraju da je dopis sa garancijom države prosleđen odbrani… »

Teška nesreća kod umčara: Dve osobe poginule, više povređenih, među njima i beba

Blic 02.10.2017
Kod petlje Umčari na autoputu Beograd-Niš nešto pre 15.30 došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su dve osobe izgubile život, a više njih je povređeno. - Jedna osoba je poginula na licu mesta, a u vozilima su se nalazile još dve ili tri… »

Osumnjičeni za krađu "golfa" bežao od policije i pešice

Blic 02.10.2017
Policija je uhapsila jednog Beograđanina osumnjičenog za krađu automobila marke "golf" u Temerinu, saopšteno je danas. U saopštenju Policijske uprave navodi se da se on nije zaustavio na znak policije na autoputu Beograd-Novi Sad, već je produžio… »

Nakon 16 godina Paunović i Stanimirović pravosnažno oslobođeni optužbi za ubistvo

Blic 02.10.2017
Apelacioni sudu u Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi Sašu Paunovića i Zorana Stanimirovića iz Ralje, koji su zbog priznanja iznuđenog torturom bili osuđeni na po 40 godina zatvora za ubistvo Paunovićevih roditelja iz koristoljublja 2001… »

Crna kob krsmanovića: Za godinu dana preminuli svi najbliži članovi porodice ubijene Jelene

Blic 02.10.2017
Za samo godinu dana preminuli su gotovo svi najbliži članovi porodice ubijene pevačice Jelene Marjanović, rođene Krsmanović. - Najpre joj je umro otac Dušan, a potom je ostala i bez strica. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, a potom je Jelena… »

Presuda za pogibiju četvoro migranata: Krijumčarima iz "pasata smrti" ukupno 14,5 godina robije

Blic 02.10.2017
Trojici okrivljenih krijumčara ljudi iz "pasata smrti", u kojem je nakon prevrtanja 29. decembra prošle godine kod Draževca, na auto-putu Niš-Beograd stradalo četvoro migranata, veće Višeg suda u Nišu izreklo je danas kaznu od ukupno 14,5 godina… »

Danas presuda Janjiću i Brežančiću za mito i zloupotrebu

Blic 02.10.2017
Specijalni sud u Beogradu izreći će danas prvostepenu presudu vlasniku preduzeća "MB Gas oil" Miletu Brežančiću i nekadašnjem pomoćniku ministra zaštite životne sredine i prostornog planiranja Nebojši Janiću optuženim za mito i zloupotrebe. U… »

Od stravičnog sudara automobil završio na krovu kamiona, svedok: Oba mladića su bila mrtva, a u kolima sam video najgori…

Blic 02.10.2017
Muzičar Aleksandar Simić Simke (37) i Aleksandar Lazić (25) poginuli su preksinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Paraćin, kod Krivog Vira. Teške povrede zadobili su Lazićeva supurga i njihova beba od tri meseca i oni su… »

Incident u kosovskoj Mitrovici: Napadnute pristalice Dveri, DSS-a i Nove Srbije

Blic 02.10.2017
Incident u kom je oko 20 pristalica pokreta Dveri, DSS i Nove Srbije napadnuto dogodio se danas u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je za "Blic" u tamošnjoj policijskoj stanici. Prema rečima Željka Bojića, šefa operative kosovske… »