Izvor: Dnevnik/Vojvodina arhiva vesti 02.10.2017

Počela vakcinacija protiv gripa u Domu zdravlja

Dnevnik 02.10.2017
Počela je vakcinacija protiv gripa počela je saopštavaju iz Doma zdravlja „Novi Sad”, koji je dobio 9.800 doza tritipne, inaktivisane „split” vakcine, kakvu je za ovu sezonu preporučila Svetska zdravstvena organizacija. Kako kažu, broj… »

U KCNS otvorena „Dečja nedelja”

Dnevnik 02.10.2017
Tradicionalna „Dečja nedelja” otvorena je u Kulturnom centru Novog Sada (KCNS), nastupom violinistkinje Lane Zorjan, horova „Bajićevi slavuji” i Kulturno-umetničkog društva „Isidor Bajić”. Osim toga, prisutnima se predstavio i gudački… »

Zbog Sajma lova, ribolova i sporta nov režim parkiranja

Dnevnik 02.10.2017
Tokom Međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta LORIST, od sutra do 8. oktobra, JKP „Parking-servis” organizovaće parkiranje u Hajduk Veljkovoj ulici (kod sajamskih hala), na uglu Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma (kod salona nameštaja… »

Isključenja struje za utorak, 3. oktobar

Dnevnik 02.10.2017
Zbog redovnog održavanja mreže, bez struje sutra će ostati stanovnici sledećih ulica u gradu i okolini: NOVI SAD: Đorđa Zličića 22, 32, 19, Partizanska 23-52, od 11 do 13 časova, Pere Popadića 2-48, 1-49, Teodora Mandića 38-54, od 8 do 10… »

Na Filozofskom fakultetu UNS-a otvoren centar za portugalski jezik

Dnevnik 02.10.2017
Ambasador Portugala u Srbiji Augušto Saraiva Pejšoto i dekanica Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu profesorka dr Ivana Živančević Sekeruš potpisali su Protokol o saradnji između Instituta Kamoiš i Filozofskog fakulteta. „Ovaj… »

Licitacija za pijačne tezge 5. oktobra

Dnevnik 02.10.2017
NOVI SAD: Javna licitacija za rezervaciju slobodnih prodajnih mesta na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci u Novom Sadu, kao i na pijacama u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici održaće se u… »

JKP „Parking servis”: Parkirališta u novom ruhu

Dnevnik 02.10.2017
Posle finansijske konsolidacije, vraćenih dugovanja, racionalizacije potrošnje i troškova JKP „Parking servis” polako dolazi u situaciju da može da iz sopstvenih sredstava finansira uređenje pojedinih prostora u gradu, kako bi se na taj način… »

Parada nošnji, nakita i oglavlja od četvrtka u Novom Sadu i Futogu

Dnevnik 02.10.2017
Festival nošnji, nakita i oglavlja „Biserna grana” održaće se od 5. do 8. oktobra u Novom Sadu i Futogu. Program festivala sadrži defile učesnika glavnim ulicama grada, reviju nošnji, večernji koncert etno-muzike, kao i tri izložbe. Prvog dana… »

Junetina s ražnja nestala pre sumraka u Bečeju

Dnevnik 02.10.2017
BEČEJ: Najmlađe bečejsko Udruženje građana „Zavičaj“ imalo je uspešnu promociju. Kraj Dudare u naselju Šištak okupilo se par hiljada ljudi, kojima je ponuđeno da se zabave uz specifičan muzički program. Atrakcija je bio ražanj na kom su… »

Sudbina preduzeća Taraš rešava se krajem meseca

Dnevnik 02.10.2017
TARAŠ: Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Aleksandar Stoiljkovski zakazao je za 24. oktobar ročište na kojem će se raspravljati o unapred pripremljenom planu reorganizacije za preduzeće „Taraš“ doo. O planu je trebalo da se raspravlja još… »