Izvor: InfoKG/Regioni arhiva vesti 02.10.2017

Krio 600 kilograma duvana u ringišpilu

InfoKG 02.10.2017
Protiv Kragujevčanina (43) biće podneta krivična prijava pošto je policija u kombi vozilu kojim je upravljao pronašla i zaplenila 600 kilograma rezanog duvana. Duvan, zapakovan u najlonskim džakovima, pronađen je u ringišpilu koji je prevožen… »

“Oktobarska trka sećanja 2017” u Šumaricama (VIDEO)

InfoKG 02.10.2017
U okviru zvaničnog programa “Oktobarskih svečanosti” u nedelju, 8. oktobra, od 11 sati biće održana “Oktobarska trka sećanja”, treća po redu, u Spomen parku “Kragujevački oktobar” u Šumaricama, u organizaciji ovdašnjeg Rotarakt kluba… »

Veliki povratak Regionalne televizije Kanal 9

InfoKG 02.10.2017
Nakon velike pauze u emitovanju sopstvenog programa, simbolično, od 9. oktobra, Regionalna televizija Kanal 9 počinje sa emitovanjem novih programskih sadržaja. Iza svega stoji novi glavni i odgovorni urednik Kanala 9, poznato kragujevačko TV Lice… »

Daj pedalu raku: U Kragujevcu godišnje 20 novoobolelih od karcinoma dojke

InfoKG 02.10.2017
U okviru obeležavanja Međunarodnog meseca borbe protiv karcinoma dojke, Kragujevac je i ove godine treći put zaredom bio domaćin biciklističkom karavanu “Daj pedalu raku“, koji organizuje Ženski centar “Milica“ iz Vrnjačke Banje… »

Počela nedelja posvećena najmlađima u Kragujevcu

InfoKG 02.10.2017
Pod sloganom “Gradimo mostove među generacijama - za radost svakog deteta“ u Kragujevcu se od danas do 8. oktobra obeležava Dečja nedelja. Za mališane je pripremljen raznovrstan program na različitim lokacijama u gradu. “Želimo da odgovornost… »

Poklon koncert Univerziteta: Ansambl „Stanislav Binički“ i AVIA Arhangeli

InfoKG 02.10.2017
U holu Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, večeras od 18 časova, kao poklon koncert Univerziteta u Kragujevcu, a povodom početka nove akademske godine, nastupiće Umetnički ansambl Ministarstva Odbrane Republike Srbije „Stanislav Binički“ i AVIA… »

Tribina „Tabloidne aveti i žalbe građana zbog neistinitog izveštavanja” u Domu omladine

InfoKG 02.10.2017
Tribina „Tabloidne aveti i žalbe građana zbog neistinitog izveštavanja” biće održana sutra od 16,30 časova u Domu omladine. Na tribini učestvuju generalna sekretarka Saveta za štampu, Gordana Novaković, članica Komisije za žalbe Saveta… »

Uvežbavala se SJCZ za zbrinjavanje, formirana naselja za prihvat (FOTO)

InfoKG 02.10.2017
Kragujevačka Uprava za vanredne situacije organizovala je trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite (SJCZ) za zbrinjavanje, čiji je zadatak da bude ispomoć redovnim snagama zaštite i spasavanja tokom vanredne situacije. Prema planu simulacije… »