Izvor: Niške vesti arhiva vesti 02.10.2017

Izgoreo „Smart“ na parkingu u Panteleju (FOTO)

Niške vesti 02.10.2017
Vlasnik „Smarta“ Igor Tanasković kaže da ni ne sluti kako je moglo da dođe do požara. „Policija me je probudila noćas oko pola 4, pitali su da li je moj auto „Smart“. Izašao sam i zatekao sam vatrogasce kako gase moj auto i još jenu… »

Bebe se takmičile u brzom puzanju, mame i tate u prostiranju veša

Niške vesti 02.10.2017
Park Svetog Save danas se pretvorio u veliku dečiju igraonicu. Bebe, mališani I njihovi roditelji takmičili su se u različitim disciplinama – trka beba, modna revija beba, mis I mister beba, pa čak I u prostiranju veša. Manifestaciju “Medijana… »

Hor „Čarolija“ i zvezdice otvaraju Dečiju nedelju

Niške vesti 02.10.2017
Niški dečiji hor „Čarolija“ će u ponedeljak 2. oktobra sa početkom u 18 sati održati koncert muzičkih zvezdica u svečanoj sali Osnovne škole „Sveti Sava“. Uz male pevače učestvovaće i već dokazane zvezdice Todor Kitanović, Roko… »

„Pošteni provalnik“-urnebesna komedija u Domu Vojske u Nišu

Niške vesti 02.10.2017
Najnovija urnebesna komedija „Pošteni provalnik“, pozorišta „Boško Buha“ iz Beograda biće prikazana i pred niškom publikom, u subotu 4. novembra u sali Doma Vojske od 20 časova. Siže ovog komada je vrlo jednostavan: „Provalnik ulazi u… »

Kako su Huni osvojili Naissus

Niške vesti 02.10.2017
Najkompletniji očuvani opis osvajanja Naissusa je napad Huna 441. godine, predvođenih Atilom. Zabeležio ga je vizantijski istoričar Prisk, savremenik događaja opisavši način osvajanja utvrđenog grada i ratne sprave kojima je zauzeće ostvareno… »

Štrajk upozorenja u „Gorici“

Niške vesti 02.10.2017
Ukoliko im do 15. oktobra “Gorica” ne isplati drugi deo avgustovske platu I septembarsku naknadu za prevoz, radnici ovog javnog preduzeća stupiće u generalni štrajk, najavili su danas na štrajku upozorenja. Razlog njihovog nezadovoljstva je, osim… »

Srpska premijera! Novi Captur prvi put pred Nišlijama

Niške vesti 02.10.2017
Auto centar „Krunić“ od prvog Sajma automobila u Nišu je učesnik, svake godine davajući iskrenu podršku inicijatoru i organizatoru. Osmi put uzeće učešće i od 6. do 8. oktobra izložiće svoje najprodavanije modele Renault i Dacia u niškoj… »