Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 02.10.2017

Izgoreo „Smart“ u niškom naselju Pantelej

OK radio 02.10.2017
Inspektori i dalje utvrđuju da li je požar podmetnut ili je nešto drugo uzrok požara. Vlasnik automobila Igor Tanasković kaže da nema predstavu o tome kako je moglo da dođe do požara. U noći između nedelje i ponedeljka, oko 3 sata pod, zasada… »

Četvoro povređenih u udesu u Grdeličkoj klisuri

OK radio 02.10.2017
Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se u ponedeljak ujutro dogodila u Gradeličkoj klisuri, potvrđeno je OK Radiju u Policijskoj upravi u Vranju. Saobraćajna nezgoda se dogodila oko 6.30 časova kod Mominog kamena. U udesu su… »

Novac za informisanje odobren i pi-ar agencijama

OK radio 02.10.2017
Bura u Nišu zbog raspodele 20,5 miliona dinara, koliko je grad opredelio za sufinansiranje medija. Zakon ne traži reference, pa su prošli i oni koji su osnovani tek uoči konkursa. Grad Niš je za sufinansiranje lokalnih medija ove godine opredelio… »

Krivična protiv NN lica zbog ubistva u Vranju

OK radio 02.10.2017
Policija u Vranju dostavila je Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N.N. lica zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića (31) koje se dogodilo prošle nedelje u strogom centru grada. Jugoslav Cvetanović je rođeni brat Saše Cvetanovića… »

Parking servis: Ne parkirajte u Proleterskih brigada

OK radio 02.10.2017
„Parking servis“ iz Vranja najavljuje da će u utorak biti rezane grane stabala u Proleterskih brigada, te apeluje na građane da na tom potezu ne parkiraju svoje automobile. Prvenstveno će se orezivati stabla na delu ulice kod Donje kasarne. -… »

Viša škola dobila akreditaciju

OK radio 02.10.2017
Visoka škola primenjenih strukovnih studija u Vranju dobila je akreditaciju republičke Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta. Ovo je saopštila Ljiljana Đorđević, direktorka ove visokoškolske ustanove na svečanosti povodom prijema brucoša u… »

Teodorina pesma najbolja u Srbiji

OK radio 02.10.2017
Vranje - Teodora Ilić iz Poloma, učenica OŠ „Sveti Sava“ iz Vladičinog Hana, osvojila prvo mesto na literarnom konkursu „Most razumevanja - međugeneracijska solidarnost“, koji je organizovalo Ministarstvo prosvete. Ilićevoj je nagrada… »

Budući učitelji dobili indekse (foto, video)

OK radio 02.10.2017
Brucošima Pedagoškog fakulteta u Vranju u ponedeljak su svečano uručeni indeksi ove visokoškolske ustanove. Obraćajući se studentima, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je rekao da su studenti najvredniji resurs zemlje, našeg grada i celog… »

Besplatan kurs engleskog u Američkom kutku

OK radio 02.10.2017
U Američkom kutku Biblioteke “Bora Stanković” u Vranju u toku je formiranje grupa za početni kurs engleskog jezika koji bi krenuo u oktobru. “Beginner English Language Learning Plus - BELL plus” je besplatni jednosemestralni program početnih… »

Milenković: Završavamo projekte za budućnost Vranja

OK radio 02.10.2017
Grad Vranje za prvih devet meseci ove godine realizovao je većinu projekata koji su bili planirani bužetom za ovu godinu, dok do kraja godine, prema rečima gradonačelnika Slobodana Milenkovića treba završiti još neke. Većinu projekata grad Vranje… »