Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 02.10.2017

Rukometaši poraženi od Aleksinčana

Pirotske vesti 02.10.2017
U premijernom meču u Prvoj ligi Istok ekipa ORK Pirota startovala je porazom. Bolja je bila ekipe Aleksinca rezultatom 25:35. Po rečima trenera Nikole Kostića, promašeno je dosta zicera, bilo je nesigurnosti u igri što je omogućilo protivnicima da… »

Vasić: Ove jeseni biće dosta radova, asfaltiranje u Sukovu, uskoro u Krupcu i drugim selima

Pirotske vesti 02.10.2017
Ove jeseni nas očekuje dosta radova, danas je završeno asfaltiranje Grobljanske ulice u Sukovu, vrednost radova je oko 4.5 miliona dinara, sledi asfaltiranje u Krupcu, Poljskoj Ržani i drugim selima, kazao je danas gradonačelnik Pirota mr Vladan… »

Podržimo dojenje – Nacionalna nedelja promocije dojenja od 2. do 9. oktobra i u Pirotu

Pirotske vesti 02.10.2017
U našoj zemlji Nacionalna nedelja promocije dojenja obeležava se 40. nedelje u godini koja simbolično predstavlja trajanje trudnoće, od 02. do 09. oktobra, po dvadesettreći put, pod sloganom „Podržimo dojenje.” Ciljevi Svetske nedelje dojenja… »

Dve nagrade za pirotske strip autore Igora Krstića i Nenada Pejčića

Pirotske vesti 02.10.2017
Na Međunarodnom salonu stripa koji je održan u SKC-u u Beogradu ovog vikenda pirotski strip autori Igor Krstić – crtač i Nenad Pejčić – scenarista, dobili su dve nagrade sponzora festivala – nagradu Knjižare Delfi i Nagradu Stripoteke. Po… »

Javni poziv poljoprivrednicima Pirota za odlazak na stručnu ekskurziju

Pirotske vesti 02.10.2017
Gradska uprava Pirot objavljuje javni poziv poljoprivrednim proizvođačima za izjašnjavanje o zainteresovanosti za odlazak na višednevnu stručnu ekskurziju. Uslov je da poljoprivrednik ima registrovano poljoprivredno gazdinstvo i da njegova… »

Pakleštica:Kapitalna potočna pastrmka!

Pirotske vesti 02.10.2017
Sportski pecaroš Miloš Ćirić, upecao je kapitalan primerak potočne pastrmke dužine 51 santimerar, težine 1035 grama! Kapitalac je upecan na domaći vobler u Visočici kod sela Pakleštica, uoči minulog vikenda. Miloš kaže da redovno ide na ovo… »

Vasić: Pirot da bude grad po meri dece

Pirotske vesti 02.10.2017
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je, povodom početka obeležavanja Dečije nedelje organizovao prijem za mališane iz Predškolske ustanove Čika Jova Zmaj, kao i iz pirotskog osnovnih škola. Vasić je tom prilikom istakao da aktuelno… »

Eko-vrtići u Pirotu

Pirotske vesti 02.10.2017
Predškolska ustanova “Čika Jova Zmaj” od ove godine uključena je u Međunarodni program “Eko škole” čiji je cilj da kroz igru i aktivno učenje i najmlađi postanu glavna pokretačka snaga promena koje vode ka održivom društvu. U vrtićima… »