Izvor: Prva arhiva vesti 02.10.2017

Haos u Las Vegasu: 20 mrtvih, više od 100 povređenih VIDEO

Prva 02.10.2017
Najmanje 20 ljudi je ubijeno, a više od 100 je ranjeno kada je naoružani napadač otvorio vatru na okupljene na festivalu kantri muzike u Las Vegasu. Iz policije navode da je napadač ubijen, kao i da veruju da je reč o lokalcu. Oni navode i da je u… »

Katalonija: Za nezavisnost glasalo 90 odsto izašlih birača

Prva 02.10.2017
Katalonska vlada je saopštila da je 90.9 odsto građana izašlih na referendum o nezavisnosti zaokružilo opciju "da". Regionalne vlasti su saopštile i da je na 7.87 odsto, odnosno 176,565 listića bio označen odgovor "ne", za ostanak pod vlašću… »

Iako doživljavaju jak vrhunac, nikada nećete pogoditi razlog zašto muškarci ipak ne vole misionarsku pozu!

Prva 02.10.2017
Upućeni tvrde da je seks u ovom položaju siguran put ka obostranom užitku, ali je je muškarci i pored toga sve češće izbegavaju. Ovo su glavni razlozi zbog kojih muškarci ne vole misionarsku pozu: Telo ostaje skriveno Kada muškarac legne preko… »

Ovo je poslednja objava Done Ares na društvenim mrežama... (FOTO)

Prva 02.10.2017
Pevačica izgubila dugogodišnju borbu sa rakom. Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je u Bihaću, u 41. godini života, nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću. Iako je nekoliko puta izlazila kao pobednica, bolest se… »

Preminula Dona Ares!

Prva 02.10.2017
Napustila nas je u Bihaću, u 41. godini života. Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću. Iako je nekoliko puta izlazila kao pobednica, bolest se stalno vraćala. Preminula je pre… »

Prve godine života ključne za razvoj deteta

Prva 02.10.2017
Prvih 1.000 dana života ključne su za pravilan razvoj deteta, a svako dete može dostići puni potencijal uz ljubav, pravilnu negu, ishranu. To je istaknuto na konferenciji "Najvažnije ulaganje u budućnost zemlje - rani razvoj zemlje". Ministarka… »

OPREZ: Svi znamo da se jaja čuvaju u frižideru, ali gde?!

Prva 02.10.2017
Ako ih i vi držite u vratima, eksperti imaju da vam poruče - NE, NIKAKO! Kako vi odlažete jaja? Kladimo se kao "sav normalan svet", odnosno u vratima frižidera koja sasvim prigodno imaju i prostor za skladištenje jaja. I tu svi grešimo. Većina nas… »

Astro oktobar: Ovnovi spremniji na saradnju, Škorpije pred emotivnim obrtom, kod Bikova varniči

Prva 02.10.2017
Oktobar, mesec u koji ulazimo – biće promenljiv, nestabilan – I kao što će vreme varirati, tako će se smenjivati i pozitivni I negativni planetarni uticaji. Ovo je mesec u kojem moramo da naučimo da usporimo, da budemo strpljiviji, mirniji, tiši… »

Srbin iz Las Vegasa: Naš narod uglavnom radi noćne smene, svi smo u panici

Prva 02.10.2017
Većina Srba u Vegasu radi noćne, ima panike i niko ne izlazi iz kuće, kaže nakon napada na Stripu za B92.net Aleksandar Mišković koji živi i radi u tom gradu. Prema njegovim rečima, zatvoren je ceo Las Vegas Bulevar, kao i auto-put. “Dosta Srba… »

Otac Marka Jarića iskreno o trenutnom odnosu njegovog sina sa Andrijanom Limom, kao i o skandalu sa Acom Lukasom

Prva 02.10.2017
Bivši košarkaš i otac Marka Jarića, Srećko, priča o sinovljevim izborima, unukama koje ga raduju svakog leta kada dođu na raspust u Srbiju, ali i o navodima da je njegov sin rasturio brak Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. "Ne znam šta se tačno sve… »