Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 02.10.2017

Iako doživljavaju jak vrhunac, nikada nećete pogoditi razlog zašto muškarci ipak ne vole misionarsku pozu!

Prva 02.10.2017
Upućeni tvrde da je seks u ovom položaju siguran put ka obostranom užitku, ali je je muškarci i pored toga sve češće izbegavaju. Ovo su glavni razlozi zbog kojih muškarci ne vole misionarsku pozu: Telo ostaje skriveno Kada muškarac legne preko… »

Prve godine života ključne za razvoj deteta

Prva 02.10.2017
Prvih 1.000 dana života ključne su za pravilan razvoj deteta, a svako dete može dostići puni potencijal uz ljubav, pravilnu negu, ishranu. To je istaknuto na konferenciji "Najvažnije ulaganje u budućnost zemlje - rani razvoj zemlje". Ministarka… »

OPREZ: Svi znamo da se jaja čuvaju u frižideru, ali gde?!

Prva 02.10.2017
Ako ih i vi držite u vratima, eksperti imaju da vam poruče - NE, NIKAKO! Kako vi odlažete jaja? Kladimo se kao "sav normalan svet", odnosno u vratima frižidera koja sasvim prigodno imaju i prostor za skladištenje jaja. I tu svi grešimo. Većina nas… »

Astro oktobar: Ovnovi spremniji na saradnju, Škorpije pred emotivnim obrtom, kod Bikova varniči

Prva 02.10.2017
Oktobar, mesec u koji ulazimo – biće promenljiv, nestabilan – I kao što će vreme varirati, tako će se smenjivati i pozitivni I negativni planetarni uticaji. Ovo je mesec u kojem moramo da naučimo da usporimo, da budemo strpljiviji, mirniji, tiši… »

Ova muška osobina koja kod žena izaziva bes, ali i strah!

Prva 02.10.2017
Verujemo da ne postoji ni jedna žena koja bar jednom se nije doživela neprijatnosti zbog jedne, nažalost, ne tako retke muške osobine. Koliko puta ste šetali i osećali se neprijatno jer ste bili predmet pažnje i neprimerenog dobacivanja dok ste… »

Ako imate običaj da prekrštate ruke, onda morate znati šta sve poručujete ovim gestom!

Prva 02.10.2017
Postoji nekoliko razloga zašto neko često zauzima ovu pozu u komunkaciji sa drugima. Kada vidite nekoga da stoji ili sedi sa prekrštenim rukama, nemojte odmah zaključiti da pokušava da se distancira od vas, objašnjavaju britanski psiholozi. Postoji… »