Izvor: Prva/Zabava arhiva vesti 02.10.2017

Ovo je poslednja objava Done Ares na društvenim mrežama... (FOTO)

Prva 02.10.2017
Pevačica izgubila dugogodišnju borbu sa rakom. Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je u Bihaću, u 41. godini života, nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću. Iako je nekoliko puta izlazila kao pobednica, bolest se… »

Preminula Dona Ares!

Prva 02.10.2017
Napustila nas je u Bihaću, u 41. godini života. Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću. Iako je nekoliko puta izlazila kao pobednica, bolest se stalno vraćala. Preminula je pre… »

Otac Marka Jarića iskreno o trenutnom odnosu njegovog sina sa Andrijanom Limom, kao i o skandalu sa Acom Lukasom

Prva 02.10.2017
Bivši košarkaš i otac Marka Jarića, Srećko, priča o sinovljevim izborima, unukama koje ga raduju svakog leta kada dođu na raspust u Srbiju, ali i o navodima da je njegov sin rasturio brak Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. "Ne znam šta se tačno sve… »

Sedam godina posle smrti: Lukas otkrio detalje o ljubavnoj vezi sa Ksenijom Pajčin!

Prva 02.10.2017
Aca Lukas je na snimanju Zvezda Granda otvorio dušu i izneo neka neverovatna saznanja iz privatnog života. Na pitanja o ljubavnim vezama, Lukas je rekao: "Jedva sam našao i tri žene, kakve sad devojke. Nabrojte mi pet devojaka sa kojima sam bio sve… »

Ana Ivanović objavila fotke doma u kojem živi sa Bastijanom! Ovo je pravo CARSTVO! (FOTO)

Prva 02.10.2017
Nakon što je u medijima saopšteno da je trudna, nekadašnja teniserka je poslednjih dana na meti javnosti. Ni ona ni njen suprug, Bastijan Švajnštajger, nisu se oglasili povodom blagoslovenog stanja, a jedino što znamo je da je Ana poslednjih dana u… »

Da li prepoznajete devojčicu sa fotke? Danas je zgodna i zanosa plavuša!

Prva 02.10.2017
Sušti kontrast u odnosu na tinejdžerske dane. Sofija Milošević, naša prelepa manekenka, poznata je po svoja dva zaštitna znaka – “noge do brade” i platinastoj kosi, a sada imamo priliku da vidimo kako je izgledala kao klinka. "Bila sam prava… »

Porodila se Jovana Joksimović!

Prva 02.10.2017
Voditeljka Jovana Joksimović porodila se u nedelju uveče, nešto pre ponoći, i na svet donela bliznakinje. "Svet je od danas bogatiji za jos dve divne devojcice. Anu i Srnu.Dobro nam dosle drage princeze", oglasio se pevač na svom Tviteru. Jovana i… »