Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 02.10.2017

Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta

Subotica.com 02.10.2017
Početak nove školske godine, Ekonomski fakultet u Subotici obeležio je svečanim prijemom brucoša u amfiteatru fakulteta. Najmlađim studentima dobrodošlicu su poželeli dekan, profesori, stručni saradnici i zaposleni na fakultetu. Ove godine… »

Nacionalna nedelja dojenja

Subotica.com 02.10.2017
Pod sloganom „Podržimo dojenje“, četrdeseta nedelja u godini što simbolično predstavlja trajanje trudnoće, obeležava se kao Nacionalna nedelja dojenja. Cilj Nedelje dojenja je da ojača društvenu svest o značaju i prednostima dojenja, obezbedi… »

OŠ "Jovan Mikić" dobila novi sportski teren

Subotica.com 02.10.2017
U OŠ "Jovan Mikić" danas je otvoren obnovljen sportski teren, koji će đacima koristiti za nastavu fizičkog, a svim meštanima Kertvaroša za rekreaciju. U obnovu terena koji je sada prekriven tartan podlogom uloženo je 2,45 miliona dinara, a radove… »

Prijem brucoša u Visokoj školi za obrazovanje vaspitača

Subotica.com 02.10.2017
U skamije Visoke strukovne škole za obrazovanje vaspitača i trenera ove akademske godine sešće 115 brucoša, za koje je danas organizovan svečani prijem kome je prisustvovao i pokrajinski sekretar za obrazovanje Zoran Milošević. Na prvoj godini… »

Fudbal (Ž): Spartak ubedljiv protiv Mašinca (6:0)

Subotica.com 02.10.2017
Fudbalerke Spartaka nadigrale su niški Mašinac u derbiju 5. kola Super lige Srbije i trijumfovale sa ubedljivih 6:0. "Golubice" su dominirale svih 90. minuta, dok je protivnik samo jednom uputio šut ka golu Subotičanki. Ubedljivom pobedom od 6:0… »

Džudo: Pet medalja za Spartak na turniru u Bečeju

Subotica.com 02.10.2017
Mlađi članovi Džudo kluba "Spartak", sekcija iz Bajmoka, ostvarila je dobre rezultate na turniru u Bečeju. Takmičari Spartaka osvojili su ukupno pet medalja u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na 20. međunarodnom i 10. Memorijalnom džudo turniru… »

Deset saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

Subotica.com 02.10.2017
U periodu od 25. septembra do 1. oktobra, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda. U sedam saobraćajnih nezgoda jedna osoba je teže povređena i osam osoba je lakše povređeno, dok je u tri saobraćajne nezgode… »

Isključenja struje za 3. oktobar (utorak)

Subotica.com 02.10.2017
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će… »