Izvor: Svet arhiva vesti 02.10.2017

IZGUBILA BITKU SA KARCINOMOM: Umrla pevačica Dona Ares

Svet 02.10.2017
Pevačica Dona Ares koja je tri puta vodila bitku sa kancerom preminula je sinoć u rodnom Bihaću. Ona je rođena 1. januara 1977. godine u Bihaću, a muzikom je počela da se bavi dok je još bila dete. Njena bitka bila je teška, a ona je svoje… »

Jovana Joksimović rodila bliznakinje

Svet 02.10.2017
Iako joj je termin bio petog oktobra, voditeljka Jovana Joksimović porodila se noćas neposredno posle ponoći u Beogradu i na svet donela bliznakinje. Jovana i Željko imaju sina Kostu koji ima tri i po godine, a mališanu će sada društvo praviti dve… »

Spektakularno otvaranje nove sezone kluba “Kasina”

Svet 02.10.2017
Klub “Kasina” u samom centru Beograda savršeno je mesto za sve ljubitelje dobre muzike i fenomenalnog noćnog provoda. Klub “Kasina” potpuno se renovira pre svake nove zimske sezone i gosti “Kasine” uživaju u osveženom enterijeru. Ove… »

Milica Pavlović oduševljena Australijom

Svet 02.10.2017
Nakon višemesečne promocije drugog studijskog album “Boginja”, kako u našoj zemlji, tako i u regionu, mlada muzička zvezda Milica Pavlović se pre desetak dana otisnula u daleku Australiju. Pavlovićevoj je ovo prva poseta ovom kontinentu, ali je… »

Bebi Dol pobednica prve epizode šoua TLZP: Pevačica istetovirala na grudima “Volim te Andrija!“

Svet 02.10.2017
Ovogodišnji TLZP, četvrti po redu, otvoren je spektakularno, onako kako se i očekuje od najpopularnijeg i najvoljenijeg šou programa. Videli smo prve imitacije takmičara: Branislava Lečića, Mire Škorić, Dragane Mićalović, Stevana Anđelkovića… »