Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 02.10.2017

Plačem, bila sam sigurna da će uspeti... Karleuša u suzama zbog smrti Done Ares!

Telegraf 02.10.2017
Donina najveća moralna podrška tokom paklene borbe bila je Jelena, što Dona nikada nije krila. Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je danas u 41. godini. Kolege se u neverici opraštaju sa jedinstvenom Donom, čija je najveća psihička… »

Okončana potraga za ovom ženom u Las Vegasu: Uhapšena je jer se sumnja da je bila sa napadačem koji je ubio 50 i ranio 406…

Telegraf 02.10.2017
Policija je saopštila da traga za dva motorna vozila za koje se pretpostavlja da su korišćena u napadu. Policija Las Vegasa je objavila fotografiju žene za koju sumnjaju da je učestvovala u pucnjavi, koja se nešto ranije odigrala u tom gradu. Ona je… »

Završene konsultacije kod predsednika Vučića: Na Andrićevom vencu sastali se Brnabić, ministri i predstavnici bezbednosnih…

Telegraf 02.10.2017
U zgradu na Andrićevom vencu su stigli predsednica vlade Ana Brnabić, veliki deo članova vlade i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Konsultacije kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posle saopštenja Evropske komisije da je katalonski… »

Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?

Telegraf 02.10.2017
Istrani su nezadovoljni centralizovanom državom u kojoj mnogo više novca uplaćuju u budžet nego što iz njega dobijaju. Ishod referenduma u Kataloniji, iako je formalno nelegalan, svima je jasno da će, kakav god bio, potpuno promeniti budućnost… »

Pešaka udario kamion: Saobraćajka izazvala kolaps kod Banjaluke

Telegraf 02.10.2017
Nesreća se dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Teslić. Na magistralnom putu Banjaluka - Teslić, pešaka je udario kamion. Lažna dojava o bombi u Osnovnom sudu u Banjaluci: Evakuacija zbog moguće eksplozivne naprave U saobraćajnoj nesreći koja… »

Statistika koja boli: Mladi u Srbiji smatraju da šamar nije nasilje, a devojke su im "same krive" ako ih neko napadne - zbog…

Telegraf 02.10.2017
Jedan od najjačih mitova je stav da je devojka koja nosi usku majicu i mini suknju, sama kriva ako je muškarac napadne. Svaki četvrti mladić u Srbiji veruje da jedan šamar nije nasilje, a svaka treća mlada osoba bez obzira na pol smatra da je… »

Najfatalnija masovna pucnjava u američkoj istoriji: Poginulo 59 ljudi, 515 ranjeno u Las Vegasu! ISIS preuzeo odgovornost…

Telegraf 02.10.2017
Najmanje 50 osoba je ubijeno, a 406 povređeno u pucnjavi na posetioce festivala kantri muzike "Rut 91 harvest", u Las Vegasu, a policija je objavila da se veruje da se napadač ubio. Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad u Las Vegasu u… »

Najlepša Bosanka kreće u pohod na svet: Ova lepotica je postala Miss BiH, a fotke na Instagramu su najavile njenu pobedu…

Telegraf 02.10.2017
Ona će svoju zemlju da predstavlja na izboru "Miss sveta 2017" koji će se održati 18. novembra u Kini. Aida Karamehmedović je sinoć izabrana za najlepšu devojku u Bosni i Hercegovini i ponela je laskavu titulu Miss BiH. Seksi Anđelu prati 120.000… »

Optužene za ubistvo Kimovog brata negiraju krivicu: U sudnici su klimale glavom, kažu da su mislile da se radi o skrivenoj…

Telegraf 02.10.2017
Ukoliko budu osuđene, mogle bi da dobiju smrtnu kaznu, a kako se navodi, njih dve su za vreme čitanja optužnice klimale glavom. Dve žene optužene za ubistvo Kim Džong-nama, polubrata severnokorejskog lidera Kim Džong una, zabranjenim nervnim… »

Hitne Konsultacije: Vučić sa Brnabić i predstavnicima bezbednosnih službi

Telegraf 02.10.2017
Predsednik Srbije pozvao je predsednicu vlade , sve članove vlade, kao i predstavnike obaveštajnih i bezbednosnih agencija na konsultacije posle saopštenja Evropske komisije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je predsednicu vlade Anu… »