Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 02.10.2017

Beograd ugostio 500 mališana u okviru manifestacije "Radost Evrope" (foto)

Telegraf 02.10.2017
Goran Vesić je istakao da su svi koji danas žive u Beogradu ponosni jer je naš grad, po 48. put, dečja prestonica Evrope. Gradski menadžer Goran Vesić prisustvovao je danas na Kalemegdanu svečanom otvaranju manifestacije " Radost Evrope", koja se… »

Požar kod hale Pionir: Gori potkrovlje zgrade (foto)

Telegraf 02.10.2017
Saobraćaj u ovom delu grada bio je u obustavi, ali je u međuvremenu normalizovan. Gust dim koji dopire sa potkrovlja stambene zgrade u Ulici Zdravka čelara 12, paralisao je ovaj deo grada u blizini hale Pionir. Gori deponija u Prijepolju i čuju se… »

60 godina od bratimljenja Beograda i Koventrija: Gradonačelnici osigurali jačanje veza

Telegraf 02.10.2017
- Proteklih šest decenija znače prijateljstvo, zahvalnost i dobre odnose, koje u narednom periodu treba samo da unapređujemo - poručio je Mali. Gradonačelnik Siniša Mali sastao se danas s gradonačelnikom Koventrija Tonijem Skiperom, koji predvodi… »

U Beogradu se u utorak hitno zatvara jedna od najvažnijih ulica

Telegraf 02.10.2017
Važno za sve one koji idu ka centru grada, ili žive tu. Zbog pucanja magistralne toplovodne cevi u Njegoševoj ulici, neophodna je hitna intervencija "Beogradskih elektrana", pa će sutra od deset časova u ovoj ulici biti zatvorena jedna sobraćajna… »

Opet Dete povređeno u saobraćajki: Težak sudar kod Umčara, dvoje poginulo

Telegraf 02.10.2017
Nesreća se dogodila u 15.30 u smeru ka Nišu, a ta deonica je u prekidu. Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći, a jedno dete je teško povređeno kod petlje Umčari na auto-putu Beograd–Niš. Ređale se saobraćajke jedna za drugom: 5 osoba za… »

U kojim situacijama grejanje može da bude pušteno i pre zvaničnog, 15. oktobra?

Telegraf 02.10.2017
Grejna sezona zvanično traje od 15. oktobra do 15. aprila. Počele su probe grejanja. Beograđani, ali i građani drugih gradova u zemlji u kojima su prethodnih dana zabeležene nešto niže temperature (ujutru pogotovo), žale se i gunđaju zbog hladnih… »

Podstanari IZ PAKLA: Mirko je hteo da izda stan za 200 evra, a onda se na oglas javio bračni par i napravio mu horor od…

Telegraf 02.10.2017
Mirko Todorović iz Beograda želeo je sa ocem samo da izda stan za 200 evra i da mu podstanari plaćaju komunalije koje iznose 10.000 dinara. Izdati stan u Beogradu po pristojnoj ceni, stalnim podstanarima, danas je možda ista muka, kao i rentirati… »