Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.10.2017

Masakr u Las Vegasu video: Ubio 58 ljudi, ranio 515, pa izvršio samoubistvo; Id preuzela odgovornost, Ef-Bi-aj negira

Večernje novosti 02.10.2017
Desetine policijskih vozila pojurilo je prema glavnoj ulici u Las Vegasu, zatvorivši jedan njen deo, kao i deo autoputa "Interstejt 15", a neki letovi su preusmereni. Najmanje 5 8 osoba je ubijeno, a 515 povređeno u pucnjavi na posetioce festivala… »

U Kataloniji zatišje pred novu buru?

Večernje novosti 02.10.2017
Današnjom sednicom katalonske vlade predsedavaće predsednik Karles Pudždemon, za koga se očekuje da će razmotriti mogućnost da od regionalnog parlamenta zatraži da glasa o proglašenju nezavisnosti kasnije ove nedelje. Katalonska vlada, koja je… »

Terzić: Titula bez ijedne mrlje, najbolje po svim parametrima

Večernje novosti 02.10.2017
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić izjavio je da je titula šampiona Evrope osvojena na prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji čista kao suza i poručio devojkama da je sada vreme za uživanje. Selektor ženske odbojkaške… »

Ivanović: Bilo bi čarobno da ponovo slavimo u Beču

Večernje novosti 02.10.2017
Pričali smo o tome i kada je Vels dolazio u Beograd, da li može da se ponovi 6:1 iz Novog Sada. U fudbalu se jako teško ponavljaju utakmice i rezultati – kaže kapiten “orlova”. Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović… »

Posle izveštaja EK o Kataloniji Pitamo Evropu: Koje pravo važi za nas?! (foto)

Večernje novosti 02.10.2017
Naš državni vrh, na hitno sazvanim konsultacijama, odlučio da se obrati uniji, a povodom njihovog stava o Kataloniji i Kosovu. Srbija 10. oktobra šalje pismo EU i državama koje su priznale KiM. PREDSEDNIK Aleksandar Vučić i Vlada Srbije uputiće… »

Trener Klipersa: Teodosić pretvorio Džordana u Juseina Bolta

Večernje novosti 02.10.2017
Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers oduševljen je igrom Miloša Teodosića na prvoj utakmici u predsezoni, pogotovo zbog osam asistencija, kojima je i saigrače i publiku dizao na noge. Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers oduševljen je igrom… »

Foto+video: "Migovi" stigli u Batajnicu, građani dočekali transporter "Antonov"

Večernje novosti 02.10.2017
Dopremanjem dve rasklopljene letelice iz Rusije počela isporuka aviona za našu vojsku. Novi avioni treba da budu predstavljeni 20. oktobra. Zavod "Moma Stanojlović" treba da lovce osposobi najdalje za dve nedelje. PRVI transport aviona "mig-29" za… »

Terorista sa sedam lica: Pozadina užasa u Marselju

Večernje novosti 02.10.2017
Ubica iz Marselja je do sada bio poznat policiji kao lopov i sitni diler. U petak, dva dana pre napada, uhvaćen je u krađi u prodavnici u Lionu, bio u pritvoru do subote, a onda pušten. PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA ISLAMISTI gube rat u Siriji i Iraku… »

Poseta grčkog predsednika Vučić: Zahvalnost Grčkoj na podršci; Pavlopulos: Kipar i Kosovo kao dan i noć

Večernje novosti 02.10.2017
Vučić je Prokopiosa Pavlopulosa, koji je došao u dvodnevnu posetu Srbiji, dočekao uz najviše državne i vojne počasti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa predsednikom Grčke Prokopiosom Pavlopulosom izrazio zahvalnost… »

Saobraćajna nesreća kod Umčara: Dve smrti u kolima

Večernje novosti 02.10.2017
Dve osobe su poginule, a jedan dečak je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u blizini petlje kod Umčara, na auto-putu Beograd - Niš. DVE osobe su poginule, a jedan dečak je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se u… »