Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.10.2017

Krvnik iz Las Vegasa nije imao dosije; Tramp: Ovo je čisto zlo

Večernje novosti 02.10.2017
Stiven Pedok je u napadu koristio automatsko oružje kojim je ubio 50 ljudi, dok je više od 400 ranjeno tokom prisustva na festavalu kantri muzike, koji se održavao ispred hotela Mendeli bej u Las Vegasu. Višestruki ubica iz Las Vegasa, belac Stiven… »

U Kataloniji zatišje pred novu buru?

Večernje novosti 02.10.2017
Današnjom sednicom katalonske vlade predsedavaće predsednik Karles Pudždemon, za koga se očekuje da će razmotriti mogućnost da od regionalnog parlamenta zatraži da glasa o proglašenju nezavisnosti kasnije ove nedelje. Katalonska vlada, koja je… »

Slavlje sa šampionkama: Doček odbojkašica sutra ispred Starog dvora

Večernje novosti 01.10.2017
Pozivam sve navijače reprezentacije da naše zlatne šampionke zajedno dočekamo i da što masovnijim prisustvom pokažemo koliko poštujemo njihov trud i rad - istakao je Mali. Doček odbojkašica Srbije, koje su osvojile zlatnu medalju na Evropskom… »

Muslin: Austrija bez motiva? To je mač sa dve oštrice....

Večernje novosti 02.10.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je danas ekipu za odlučujuće utakmice protiv Austrije i Gruzije i poručio da je, kao i uvek, najvažnije sledeći meč. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je… »

Posle izveštaja EK o Kataloniji Pitamo Evropu: Koje pravo važi za nas?! (foto)

Večernje novosti 02.10.2017
Naš državni vrh, na hitno sazvanim konsultacijama, odlučio da se obrati uniji, a povodom njihovog stava o Kataloniji i Kosovu. Srbija 10. oktobra šalje pismo EU i državama koje su priznale KiM. PREDSEDNIK Aleksandar Vučić i Vlada Srbije uputiće… »

Trener Klipersa: Teodosić pretvorio Džordana u Juseina Bolta

Večernje novosti 02.10.2017
Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers oduševljen je igrom Miloša Teodosića na prvoj utakmici u predsezoni, pogotovo zbog osam asistencija, kojima je i saigrače i publiku dizao na noge. Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers oduševljen je igrom… »

Foto+video: "Migovi" stigli u Batajnicu, građani dočekali transporter "Antonov"

Večernje novosti 02.10.2017
Dopremanjem dve rasklopljene letelice iz Rusije počela isporuka aviona za našu vojsku. Novi avioni treba da budu predstavljeni 20. oktobra. Zavod "Moma Stanojlović" treba da lovce osposobi najdalje za dve nedelje. PRVI transport aviona "mig-29" za… »

Terorista sa sedam lica: Pozadina užasa u Marselju

Večernje novosti 02.10.2017
Ubica iz Marselja je do sada bio poznat policiji kao lopov i sitni diler. U petak, dva dana pre napada, uhvaćen je u krađi u prodavnici u Lionu, bio u pritvoru do subote, a onda pušten. PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA ISLAMISTI gube rat u Siriji i Iraku… »

Poseta grčkog predsednika Vučić: Zahvalnost Grčkoj na podršci; Pavlopulos: Kipar i Kosovo kao dan i noć

Večernje novosti 02.10.2017
Vučić je Prokopiosa Pavlopulosa, koji je došao u dvodnevnu posetu Srbiji, dočekao uz najviše državne i vojne počasti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa predsednikom Grčke Prokopiosom Pavlopulosom izrazio zahvalnost… »

Saobraćajna nesreća kod Umčara: Dve smrti u kolima

Večernje novosti 02.10.2017
Dve osobe su poginule, a jedan dečak je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u blizini petlje kod Umčara, na auto-putu Beograd - Niš. DVE osobe su poginule, a jedan dečak je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se u… »