Vojvodina arhiva vesti 02.10.2017

Počela "Dečija nedelja" u Novom Sadu

RTV 02.10.2017
NOVI SAD - Manifestacija "Dečija nedelja" koja traje do 8. oktobra, otvorena je pod sloganom "Gradimo mostove među generacijama za radost svakog deteta". Manifestaciju organizuje Udruženje "Život kao inspiracija" uz podršku Grada Novog Sada, a… »

Vakcine protiv gripa stigle u Novi Sad

RTV 02.10.2017
NOVI SAD - Domu zdravlja "Novi Sad" distribuirano je 9.800 doza vakcine protiv gripa. Distribucija po svim odeljenjima je počela odmah. Broj vakcina je neznatno veći u odnosu na prošlu godinu. U celom svetu, osnovna strategija borbe protiv gripa… »

Uklonjena nafta iz bazena crpne stanice na Beogradskom keju (FOTO)

Moj Novi Sad 02.10.2017
JKP "Vodovod i kanalizacija" obavestilo jr javnost da je nafta iz bazena crpne stanice GC – 2 (Beogradski kej, kod Žeželjovog mosta) bezbedno uklonjena. Kako se navodi u saopštenju, angažovanjem ovlašćenog preduzeća opasan otpad je sakupljen… »

Zbog Sajma lova, ribolova i sporta nov režim parkiranja

Dnevnik 02.10.2017
Tokom Međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta LORIST, od sutra do 8. oktobra, JKP „Parking-servis” organizovaće parkiranje u Hajduk Veljkovoj ulici (kod sajamskih hala), na uglu Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma (kod salona nameštaja… »

"Marš 300 vojvođanskih zastava" odložen iz bezbednosnih razloga

NoviSad.com 02.10.2017
Novi Sad - "Marš 300 vojvođanskih zastava", najavljen za četvrtak, 5. oktobar, u Novom Sadu odložen je zbog bezbednosnih razloga. Vojvođanska partija, koja je organizator događaja, na osnovu dostupnih informacija i procene Policijske uprave Novi Sad… »

Trinaestorica uhvaćena sa drogom

NoviSad.com 02.10.2017
Novi Sad - Protiv 13 osoba novosadska policija podneće krivične prijave zbog osnovane sumnje da su neovlašćeno držali opojne droge. Pregledom osumnjičenih iz Novog Sada, Vrbasa, Žablja, Rume, Bečeja i Bačkog Petrovca i pretresom stanova u kojima… »

Isključenja struje za utorak, 3. oktobar

Moj Novi Sad 02.10.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Čeneju, Beočinu, Kisaču i Sremskim Karlovcima. Novi Sad: - od 8 do 10 sati: Pere Popadića 2-48, 1-49, Teodora Mandića 38-54. - od 8.30 do 12.30… »

Deo Telepa u utorak bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 02.10.2017
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u utorak, 3. oktobra, od 8 do 15 sati biti deo ulice Kiš Ernea – od Futoškog puta do ulice Jovana Popovića. Postoji mogućnost da će u toku radova… »

Sporazum o snivanju Centra za portugalski jezik na Filozofskom

RTV 02.10.2017
NOVI SAD - Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas je potpisan protokol o saradnji između Fakulteta i Instituta Kamoeš (Camoes), koji su potpisali dekan prof. dr Ivana Živančević Sekeruš i u ime Instituta ambasador Portugala u… »

"TRŽNICA": U četvrtak licitacija za zakup tezgi na novosadskim pijacama

Moj Novi Sad 02.10.2017
Oglasi za sva prodajna mesta i poslovne prostore koji se daju na licitaciju objavljeni i na gradskim pijacama. JKP "Tržnica" Novi Sad obavestilo je javnost da će se javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora i reklamnih prostora na… »