Izvor: Alo arhiva vesti 05.10.2017

Hrvatska je svađalica u komšiluku

Alo 05.10.2017
Nemačka štampa isprozivala zvanični Zagreb. Pod naslovom "Hrvatska je svađalica u komšiluku", Dojče vele prenosi pisanje nemačke štampe koja konstatuje da zvanični Zagreb ima granične sporove sa četiri bivše jugoslovenske republike -… »

Satima pretio da će da skoči sa drveta!

Alo 05.10.2017
Muškarac E.H. (32), koji se juče popodne popeo na drvo u parku u Tesliću, konačno je odustao od svoje namere i sišao je sa stabla. Prema našim saznanjima nije povređen, a u toku su razgovori s njim posle čega će biti pregledan u bolnici, saznaje… »

Na konju krijumčarili 128 kilograma skanka

Alo 05.10.2017
Podgoričanin L. R. (29) uhapšen je na granici sa Albanijom nakon što je sa još dve osobe u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma skanka. "Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice granične policije Plav, su u sadejstvu sa… »

Političar pretukao ženu, dobio zabranu prilaska!

Alo 05.10.2017
Funkcioneru HDZ-a zabranjeno da prilazi svojoj supruzi nakon što je protiv njega podnela prijavu za porodično nasilje. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv požeško-slavonskog župana Alojzija Tomaševića, iz vladajućeg HDZ, zbog nasilja u… »

Prvak pretio učenicima nožem i to mu nije prvi put!

Alo 05.10.2017
Roditelji učenika koji pohađaju OŠ Ivan Mažuranić doneli odluku da svoju decu više ne puštaju u školu! U Novom Vinodolskom u Osnovnoj šokoli Ivan Mažuranić nedavno je došlo do incidenta u kojem je učenik prvog razreda nožem pretio svojim… »

Kaća progovorila o golim fotkama!

Alo 05.10.2017
Pevačica Katarina Grujić je progovorila u skandalu sa golim fotografijama zbog kojih je njena porodica osramoćena. Kaća je rekla istinu o fotografijama koje je njen dečko navodno slao udatoj ženi. Zvezda "Granda" kaže da je i dalje u vezi sa… »

Izbo nožem trudnu devojku, ona preživela zahvaljujući silikonima!

Alo 05.10.2017
Engleskinja Natali Kerioš (40) preživela je košmar pošto ju je brutalno napao njen dečko Babur Radža (41). Radža je Natali, koja je u trenutku napada bila trudna napao i izbo nožem čak 24 puta. Amazing Phoenix Group charity event for @MAA_Charity… »

Ceca se posle 24 godine srela sa svojim ljubavnikom

Alo 05.10.2017
Folk zvezda Ceca Ražnatović je sinoć srela čoveka koje je obeležio jedan deo njenog života. Ona je bila na proslavi povodom rođenja bliznakinja Željka i Jovane Joksimović, a tamo se pojavio i on. Goran Andrejić je maneken iz Cecinog spota za… »

Iseljena porodica Petrović: Nemamo gde!

Alo 05.10.2017
U Njegoševoj ulici u Beogradu, ispred broj 65, danas se okupio veliki broj građana kako bi pružili podršku porodici Petrović koje hoće da isele sa dvoje male dece. Nakon 12 sati drame Petrovići napustili stan. Izvršitelji su došli oko 9.30 kako… »

Evo šta kaže Slobina majka o njegovoj vezi sa Lunom

Alo 05.10.2017
Majka pevača Slobe Radanovića, koji je jedan od učesnika "Zadruge", večeras bila gost u studiju TV “Pink”. Ona je otkrila da je ponosna na sina, i da mu ne zamera što se zaljubio, jer je Luna Đogani jako lepa devojka. Ona je otkrila da su priče… »