Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 05.10.2017

Hrvatska je svađalica u komšiluku

Alo 05.10.2017
Nemačka štampa isprozivala zvanični Zagreb. Pod naslovom "Hrvatska je svađalica u komšiluku", Dojče vele prenosi pisanje nemačke štampe koja konstatuje da zvanični Zagreb ima granične sporove sa četiri bivše jugoslovenske republike -… »

Satima pretio da će da skoči sa drveta!

Alo 05.10.2017
Muškarac E.H. (32), koji se juče popodne popeo na drvo u parku u Tesliću, konačno je odustao od svoje namere i sišao je sa stabla. Prema našim saznanjima nije povređen, a u toku su razgovori s njim posle čega će biti pregledan u bolnici, saznaje… »

Na konju krijumčarili 128 kilograma skanka

Alo 05.10.2017
Podgoričanin L. R. (29) uhapšen je na granici sa Albanijom nakon što je sa još dve osobe u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma skanka. "Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice granične policije Plav, su u sadejstvu sa… »

Političar pretukao ženu, dobio zabranu prilaska!

Alo 05.10.2017
Funkcioneru HDZ-a zabranjeno da prilazi svojoj supruzi nakon što je protiv njega podnela prijavu za porodično nasilje. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv požeško-slavonskog župana Alojzija Tomaševića, iz vladajućeg HDZ, zbog nasilja u… »

Prvak pretio učenicima nožem i to mu nije prvi put!

Alo 05.10.2017
Roditelji učenika koji pohađaju OŠ Ivan Mažuranić doneli odluku da svoju decu više ne puštaju u školu! U Novom Vinodolskom u Osnovnoj šokoli Ivan Mažuranić nedavno je došlo do incidenta u kojem je učenik prvog razreda nožem pretio svojim… »