Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 05.10.2017

Ovo je obeležilo život Milene Dravić

Alo 05.10.2017
Danas Milena Dravić puni 77. godina, a svojom harizmom, vanserijskim talentom i lepotom mnoge reditelje ostavljala je bez daha, ali i muškarce koji su žudeli da se nađu u njenoj blizini. Glumački svet okusila je već u ranoj mladosti. Počela je da… »

Đuričko: "Do koske" mi je najtraumatičnije iskustvo

Alo 05.10.2017
Iako glumci svakom glumačkom zadatku prilaze prilično svesni da je to još jedna uloga u njihovom životu, Nikola Đuričko će se ipak jedne uloge sećati kao najteže u karijeri. Budući da je Đuričko tada imao samo 23 godine, jedne od prvih uloga… »

"Dama s kamelijama" 50. put u Narodnom pozorištu

Alo 05.10.2017
Predstava "Dama s kamelijama", po romanu Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića, biće 50. put izvedena 9. oktobra na Velikoj sceni Narodnog pozorišta. "Dama s kamelijama" je sentimentalna i veoma realistična ljubavna priča o nesrećnoj i… »

Preminuo Bora Oslovčan, basista "Pekinške patke"

Alo 05.10.2017
Basista "Pekinške patke" Borislav Oslovčan preminuo je u 57. godini života u Novom Sadu. Sa novosadskim pank bendom odsvirao je sve pesme koju "Pekinšku patku" čine kultnim sastavom. Njegov bas davao je jačinu progresivnim pesmama kao što su "Biti… »

Nataša se venčala, pa oplela po crkvi!

Alo 05.10.2017
Voditeljka emisije "Ko ti pravi svadbu", Nataša Aksentijević se nedavno venčala, a otkrila je i svoje mišljenje o crkvi. Nekadašnja voditeljka emisije DNK je priznala da je na njenom venčanju sve bilo baš kako je želela, a sigurna je da će joj… »