Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 05.10.2017

Peti oktobar je prevara, gde su oni sada, a gde ja?

Alo 05.10.2017
Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da je "5. oktobar prevara" finansirana iz inostranstva i upitao gde su sada oni koji su taj 5. oktobar izveli, a gde je on. Dačić se gostujući na RTV osvrnuo na 5.oktobar 2000. godine i rekao da ne čestita… »

Povampirili se separatisti u Srbiji!

Alo 05.10.2017
Pokušaj Katalonije da se otcepi od Španije bio je povod i da mnogi naši političari pokažu svoje separatističko lice i namere! U toj priči, naravno, prednjači lider LSV-a Nenad Čanak, koji je zdušno podržao separatizam Katalonaca i ne samo što… »

Rusi i Ameri u Srbiji razgovaraju o Ukrajini

Alo 05.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je danas da će u Beogradu biti održani predstojeći razgovori između pomoćnika ruskog predsednika Vladislava Surkova i specijalnog izaslanika SAD za okončanje sukoba u Donbasu, Kurta Volkera. "Sama… »

Kakva stolica u UN, za njih može samo hoklica!

Alo 05.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je navode da je unutrašnji dijalog priprema da Kosovo dobije stolicu u UN ili za priznavanje nezavisnosti južne srpske pokrajine. "Ako neko misli da je to priprema za stolicu UN ili za priznavanje Kosova… »

Pljuštale uvrede u parlamentu, prekinuta sednica!

Alo 05.10.2017
Posle burne rasprave, poneke uvrede i izbacivanja, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković prekinula je danas sednicu jer, kako je rekla, ne želi nemile događaje u parlamentu. Odluka predsednice parlamenta Maje Gojković da danas prekine sednicu je… »

Udružili se tajkuni Đilas i Šolak da ruše Vučića!

Alo 05.10.2017
Skovali pakleni plan! Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i osnivač kablovskog operatera SBB Dragan Šolak sklopili su dogovor, a osnovni cilj im je rušenje rejtinga i medijska sabotaža predsednika Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića. U… »

Ma terajte se, bre, u ku*ac!

Alo 05.10.2017
Poslanica opozicionog pokreta Dosta je bilo Ana Stevanović juče se veoma neprimereno ponašala u skupštinskoj sali. Stevanovićeva je, tokom rasprave na jučerašnjoj sednici parlamenta, prvo oštro kritikovala predstavnike vlasti da se ponašaju kao u… »

Kako je Srbija izbegla građanski rat

Alo 05.10.2017
Prošlo je tačno 17 godina od velikih demonstracija u Beogradu 5. oktobra 2000. godine, kojim je okončana vladavina osnivača SPS-a i bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića. Istoričari za „Alo!” otkrivaju kako ova revolucija izgleda iz… »

Kebin sin se sprda sa BIA!

Alo 05.10.2017
Kebin sin se ruga državi! Igor Kojić, koji je u javnosti najpoznatiji po tome što je muž pevačice Severine i sin folk pevača Dragana Kojića Kebe, sprda se sa državnim organima Republike Srbije. Narodni poslanik Vladimir Đukanović poručio je… »

Ana nosi pismo Srbije u Brisel!

Alo 05.10.2017
Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, sledeće nedelje putuje u prvu zavničnu posetu Briselu otkad je preuzela najmoćniju funkciju u državi. Premijerka će, kako “Alo!” saznaje, poneti i pismo kojim će se obratiti Evropskoj komisiji i u kojem… »