Izvor: BizLife/Zabava arhiva vesti 05.10.2017

Svaka peta smrt zbog loše ishrane

BizLife 05.10.2017
Foto: Pixabay Loša ishrana bila je presudna za svaku petu smrt u svetu prošle godine, pokazalo je istraživanje čiji su rezultati objavljeni u britanskom časopisu The Lancet. Glavne faktore rizika predstavlja nedovoljno konzumiranje proizvoda od… »

Rosa voda i Ministarstvo zdravlja otvaraju još 10 škola roditeljstva

BizLife 05.10.2017
Foto: Promo U domovima zdravlja u Bečeju, Boljevcu, Bosilegradu, Dimitrovgradu, Koceljevi, Nišu, Užicu, Opovu, Rumi i Vršcu sledeće godine biće otvorene Rosa škole roditeljstva u kojima će budući roditelji dobiti podršku tokom trudnoće i prvih… »

13 tekstova pesama koje ljudi najviše traže

BizLife 05.10.2017
Foto: Youtube/Printscreen Nekada nam pesma zastane „u glavi“, a uz pomoć interneta lakše nam je nego ikad da pronađemo tekst te pesme. Amazon je objavio listu tekstova pesama koje se najviše traže. Zanimljivo je da kod svake pesme piše i kako su… »

Kada već sa 14 godina nađeš dobar posao, i to u struci

BizLife 05.10.2017
Foto: Pixabay Čuveni kineski pijanista Lang Lang povredio je ruku, ali je, ipak, uspeo da održi koncert u njujorškom Karnegi holu. U tome mu je pomogao njegov četrnaestogodišnji učenik koji mu je „pozajmio“ svoju ruku. Lang Lang se još… »

Predsednik sanu se priseća kakva je nekad u Beogradu bila kulturna scena (video)

BizLife 05.10.2017
Foto: Wiener Stadtiche U prisustvu visokih zvanica iz sveta kulture, umetnosti, nauke i politike sinoć je u Kući legata u Beogradu otvorena izložba savremene umetnosti iz kolekcije Wiener Stadtische osiguranja pod nazivom „Collecting is… »