Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 05.10.2017

Puca se u okolini Zaječara, ali bez panike, sve teče po planu (foto, video)

BK TV 05.10.2017
Dugi niz godina se ovako nešto nije dogodilo! Na logorskom prostoru i automatskom strelištu Krivul, kod Zaječara, u toku je dvonedeljna obuka grupe rezervista, a komandant Komande za razvoj Timočke brigade potpukovnik Vladica Vučković ističe da… »

Cela Srbija se digla na noge zbog zastrašujućeg crteža učenice!

BK TV 05.10.2017
"Zapalio" društvene mreže! Crtež jedne učenice osmog razreda Osnovne škole “Stevan Aleksić” iz Jaše Tomića “užario” je društvene mreže. Učenica je na času likovnog nacrtala obešenu devojku, a crtež je bio izložen u holu škole u… »

Srbija nabavila 10 migova, Vučić u petak razgovara s Putinom

BK TV 05.10.2017
Srbija će uskoro imati operabilnih 10 migova 29, što je, u poređenju sa regionom, ubedljivo najznačajniji broj, rekao je predsednik Vučić. Vučić dodaje da se na tome neće stati, jer je želja da se građani osećaju sigurno. Predsednik je rekao… »

Jedan od najbogatijih ljudi sveta došao je danas u Srbiju i doneo Vučiću poklon (foto)

BK TV 05.10.2017
Binod Čodri, vlasnik nepalske kompanije CG Corp Global, koji je danas u Rumi otvorio svoju prvu fabriku u Evropi, poklonio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću šal, tradicionalni poklon Nepalaca, kao i figuru - statuu Bude. Čodri je jedini Nepalac… »

Počeo 50. "Lorist": Od Titove puške do najkvalitetnijih štapova za pecanje

BK TV 05.10.2017
U Novom Sadu je počeo 50. međunarodni sajam lova i ribolova, na kom najveću pažnju privlače oružje i oprema za lov, odnosno ribolovački pribor. Veliku pažnju posetilaca na Sajmu izazvala je puška koja je bila u vlasništvu Josipa Broza Tita, a… »

Pomrsio račun Hrvatima! Evo ko daje najviše para za simbol Srbije!

BK TV 05.10.2017
Biznismen Srđan Knežević, vlasnik benzinskih pumpi "Knez petrol", kaže za "Informer" da je ponudio 810.000 evra za generalno sponzorstvo beogradske Arene, dok je hrvatska kompanija "Atlantik grupa" dala ponudu od 750.000 evra. Knežević navodi da ima… »

Država otvara nova radna mesta, ovo je velika šansa za sve koji imaju ovu diplomu!

BK TV 05.10.2017
Iskoristite priliku. Uskoro će biti oglašen javni konkurs Ministarstva pravde za prijem 160 sudijskih pripravnika, koji bi trebalo da počnu s radom do kraja 2017. godine, najavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović. Govoreći na otvaranju… »

U Novom Sadu otvoren Sajam sporta, prisustvovao i olimpijski šampion

BK TV 05.10.2017
Na Novosadskom sajmu danas je počeo Sajam sporta koji će trajati do 7. oktobra. Prema rečima generalnog direktora Novosadskog sajma Slobodana Cvetkovića, na Sajmu će se predstaviti veliki broj sportskih klubova. "Ovde su roditelji, deca, vraćamo im… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 06. oktobar 2017. godine!

BK TV 05.10.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 06. oktobar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 06. oktobar pišu o povećanju plata nastavnicima… »

Strani investitor se žali ministrima: Ovo više ne možemo da tolerišemo u Srbiji

BK TV 05.10.2017
Žele da reše veliki problem! Ministri za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i zdravlja, Zoran Ðorđević i Zlatibor Lončar, razgovarali su s ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom i direktorom "HBIS grup Srbija“ Songom… »