Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Kragujevački studenti đacima drže besplatne časove matematike

Blic 05.10.2017
Grupa studenata drži godinu dana besplatne časove matematike osnovcima u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite u Kragujevcu. Grupa studenata drži godinu dana besplatne časove matematike osnovcima u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite u… »

Zadrugari Šapca ubiraju dobar profit i dnevnice

Blic 05.10.2017
Grujica Žunić iz sela Zablaće kod Šapca godinama je delio sudbinu mnogih srpskih zemljoradnika - radio je krvavo, a zarađivao malo ili ništa. Danas zarađuje 50 odsto više od kolega koji rod daju hladnjačama, zajedno sa 21 Šapčaninom pod brendom… »

Ako živite u stanu bez broja na vratima, sledi vam novčana kazna

Blic 05.10.2017
Ako živite u Smederevu, u stambenoj zgradi, bolje bi bilo da odmah proverite da vam na ulaznim vratima kojim slučajem ne fali broj stana. Za takvu građansku neposlušnost, odnosno život inkognito bez broja stana, uskoro će se naplaćivati kazne. Pred… »

Dom zdravlja u Loznici dobio 3.500 vakcina protiv gripa

Blic 04.10.2017
Dom zdravlja „Dr Milenko Marin“, dobio je 3.500 doza vakcina protiv sezonskog gripa. I ove godine vakcinacija će se u Loznici obavljati u preventivnom centru Doma zdravlja koji će raspolagati sa 1.800 vakcina, dok je već započeta distribucija u… »

Proslavio se: Srbin iz Prokuplja novi nemački Vinetu

Blic 04.10.2017
Ivica Zdravković, Prokupčanin koji je kao osmogodišnjak sa porodicom otišao u Nemačku, nakon mnogo muka, truda i rada, postao je poznati glumac igrajući poznatog junaka iz romana Karla Maja, indijanskog poglavicu Vinetua u nemačkim filmovima i… »

Stare slike kraj poreskih šaltera: Miloš Poznanović Užičanima prekraćuje čekanje u redu

Blic 04.10.2017
Užičani koji dođu u Poresku upravu, ako ih zatekne gužva, odsad vreme mogu da prekrate razgledanjem retko viđenih fotografija i da na njima prepoznaju nekog svog pretka. Miloš Poznanović, radnik užičke filijale Poreske uprave, hroničar grada i… »