Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Biće Zlatibor čist kao suza

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Čajetina - Opština Čajetina je, kao investitor, dobila građevinsku dozvolu za izgradnju najsavremenijeg postrojenja u kojem će se prerađivati otpadne vode na srpskoj planinskoj lepotici. Kako je najavljeno, građevinski radovi počinju tokom ovog… »

Rvović na čelu Organizacionog odbora MOSI

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Priboj - Formiranjem Organizacionog odbora, opština Priboj počela je zvanično pripreme za organizaciju 55. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, kojima će biti domaćin u julu naredne godine. Radom Organizacionog odbora predsedavaće… »

DS: Žalimo što nije bilo 6. oktobra, protivimo se reviziji

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Povodom obeležavanja godišnjice 5. oktobra DS je održala pres konferenciju ispred Doma Narodne skupštine, a njen predsednik Dragan Šutanovac rekao je da je to za DS jedan od najvaznijih datuma u modernoj istoriji Srbije i usprotivio se "reviziji… »

Karići obnavljaju krsnu slavu po odborima širom Srbije

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Beograd / Čačak - Pokret snaga Srbije (PSS) Bogoljuba Karića ponovo je u usponu, a preživeli gradski i opštinski odbori sutra će proslaviti krsnu slavu Začeće svetog Jovana Krstitelja. Centralno obeležavanje biće u Beogradu, međutim po svemu… »

Neto dobit Skijališta Srbije 87 odsto veća

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Javno preduzeće Skijališta Srbije saopštilo je da je u 2016. godini ostvarila neto dobit u iznosu od 101.7 miliona dinara, što je 87 odsto više u odnosu na ostvarnu neto dobit u 2015. godini. Ovaj iznos je za šest puta veći od plana za 2016… »

U ariljskom Domu zdravlja, počela vakcinacija i besplatno merenje pritiska i šećera

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Arilje – U Domu zdravlja Arilje započeće se sa vakcinacijom stanovnika ove opštine, a ujedno biće organizovani i besplatni pregledi kod lekara sa merenjem glikemije i krvnog pritiska. Svi građani koji su zainteresovani da provere svoj pritisak i… »

Kiša pomerila koncert, Lukas vas poziva u nedelju u Topolu

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Topola - Koncert folk pevača Ace Lukasa koji je predviđen za sutra odložen je za nedelju zbog najavljenog lošeg vremena. Koncert počinje u 20:00 sati ispred hotela na Oplencu. Nesumnjivo je da će Lukasov nastup doprineti da i ovogodišnja… »

Stamatović: Smena direktorke Doma zdravlja u Čajetini - nastavak torture

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je smena direktorke Doma zdravlja Čajetina bespravna i naveo da ta opština godinama trpi pritiske čelnika Srpske napredne stranke (SNS). Opština Čajetina godinama unazad… »

Krivična prijava zbog rekonstrukcije zgrade opštine

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Prijepolje - Halil Rovčanin, građevinski preduzimač iz Prijepolja, podneo je Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv Izeta Čolovića i Aleksandra Vujčića, članova Komisije za izbor ponuđača za izvođenje zanatskih i… »

Postavljanje novogodišnjih ukrasa početkom decembra

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Čačak - I dok je u Beogradu počelo postavljanje novogodišnje rasvete, ona će u Čačku zasijati početkom decembra, kažu za Glas zapadne Srbije u Javnom preduzeću „Gradac“. „Plan je da kao i prethodnih godina sa postavljanjem novogodišnje… »