Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Najmlađi Vranjanci u poseti gradonačelniku

Jug press 05.10.2017
VRANJE Deca Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju, u okviru manifestacije „Dečja nedelja“, bili su gosti kod gradonačelnika, dr Slobodana Milenkovića. Prvi čovek grada poželeo im dobrodošlicu i istako da su mu ovakve posete najlepši… »

Leskovački SNS tvrdi da vrednuju ljude na osnovu njihovog rada i rezultata toga rada

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC Godišnjica petooktobarskih dešavanja je povod za političko tumačenje dešavanja koja su obeležila jedan period istorije Srbije. Svako ima pravo na svoje viđenje događaja koji su se zbili ispred Savezne skupštine i na teritoriji čitave… »

Leskovački DS o 5.oktobru i vremenu sadašnjem

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC U Srbiji se danas navršava sedamnaest godina od petooktobarskih promena i svrgavanja režima koji je ovoj zemlji doneo međunarodnu izolaciju, ratove, inflaciju, propast fabrika, korupciju i kriminal, saopštuio je jutros Gradski odbor DS u… »

Počela obuka žena u Vranju

Jug press 05.10.2017
VRANJE U Vranju je danas, nakon prošlonedeljnog testiranja žena koje su se prijavile za obuku iz programskih jezika HTML, Python, Java Script i CSS, otpočela obuka, u organizaciji Centra za aktivizam Vranje. Od 158 prijavljenih žena , nakon polaganja… »

Prihvati razlike, pobedi predrasude

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC Neformalna grupa građana okupljena u udruženju pod nazivom „Svi smo isti“ sprovodi projekat „Prihvati razlike, pobedi predrasude“ čiji je cilj da kroz kreativne radionice mladima prikaže osobe sa invaliditetom kao ravnopravne članove… »

Plavšić: Leskovački mediji hrabriji

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC U poslednjih 25, možda i više godina, je manje-više nepromenjeno pitanmje slobode medija, sa određenim periodima gde ima ozbiljnijih pokušaja gušenja slobode medija, ali je to neka konstanta u našem društvu, rekao je za JUGpress Željko… »

Sednica SO Bujanovac bez predsednika Skupštine, žestoka rasprava o izvršenju budžeta

Jug press 05.10.2017
BUJANOVAC Nakon pauze od gotovo tri meseca odbornici lokalnog parlamenta su se vratili u klupe. Sednicom nije predsedavao predsednik skupštine Jonuz Musliju zbog, kako smo nezvanično saznali, ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih će Musliju uskoro… »

Promocija knjige “OKO HRASTA, put do ozdravljenja”

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC Knjiga “OKO HRASTA, put do ozdravljenja” Udruženja obolelih od raka i osoba sa stomom “Hrast” danas je promovisana u Leskovačkom kulturnom centru. O knjizi su govorile autorke Zorica Menković, predsednica Udruženja, Jasmina Petković… »

Zašto je dojenje važno?

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC Povodom Nacionalne nedelje dojenja, koja se ove godine obeležava u periodu od 2. do 9. oktobra, Zavod za javno zdravlje Leskovac organizovao je likovni i literarni konkurs “Podržimo dojenje”. Za učešće na konkursu, načelnica Centra za… »

O generacijskom jazu u Nišavskom okrugu

Jug press 05.10.2017
NIŠ Postoji li generacijski jaz I kako ga prevazići – tema je o kojoj su danas razgovarali u Nišavskom upravnom okrugu predstavnici đačkih parlamenata iz desetak niških srednjih škola, načelnik okruga Aleksandar Cvetković, načelnik školske… »