Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

(Foto) o trošku škole: Đaci prvaci prvi u Nišu dobili školske uniforme i evo kako izgledaju!

Kurir 05.10.2017
NIŠ - Učenici prvog razreda niške Osnovne škole "Ivo Andrić" dobili su danas, prvi u Nišu, školske uniforme i to o trošku škole. Direktorka škole Milica Petković rekla je da uniforme predstavljaju poklon đacima za polazak u prvi razred. Ona je… »

(Foto) oglas koji je raznežio Novosađane: Rasa boje rotvajlera, visok kao jazavičar... Nađite mog psa Đuru!

Kurir 05.10.2017
NOVI SAD - Oglas "Nađite psa Đuru" u kojoj je Đura nacrtan i "detaljno" opisan, nasmejao je i raznežio mnoge Novosađane. Fotografija papira na kojem je oglas da se traži pas brzo se raširio internetom. U oglasu stoji da se pas donese u novosadsku… »

Prva Parada ponosa na Kosovu: Šetnja glavnim ulicama Prištine 10. oktobra!

Kurir 05.10.2017
Prva Parada ponosa na Kosovu biće održana 10. oktobra u Prištini, pod sloganom "U ime ljubavi", javili su danas prištinski mediji. Parada će početi u 11.30 i kretaće se glavnim ulicama Prištine, od Trg Skenderbega, preko Trga majke Tereze do Trga… »

Cela Srbija sažaljeva prosca iz Zrenjanina: On se potrudio, a ona ni da se osmehne! Otkrivamo zašto se devojka tako ponašala

Kurir 05.10.2017
Da su nas romantični filmovi načisto upropastili pokazuje i ovaj, najsvežiji primer prosidbe iz Zrenjanina. Ne znamo za vas, ali mi više ne znamo nikog iz bliže ali i dalje okoline ko nije prosidbu obavio na neki "neuobičajen i romantičan" način… »

Zasijaće Smederevo: Raspisan tender za nabavku 6.500 led svetiljki

Kurir 05.10.2017
SMEDEREVO - Grad Smederevo raspisao je javni tender za nabavku 6.500 led svetiljki za uliču rasvetu koje će zameniti postojeće. Planira se da se postojeća rasveta zameni na teritoriji gradske uprave parcijalno u 12 meseci. U tekstu javne nabavke… »