Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Odbojkašice u subotu igraju finale protiv prvoligašica – ekipe Milenijuma

Pirotske vesti 05.10.2017
U subotu od 16:30 u hali “Kej” odbojkašice Pirota igraju finalnu utakmicu Kupa Srbije protiv ekipe Milenijuma. Kako kažu u pirotskom klubu, igra se protiv prvoligaške ekipe i neće biti nimalo lako zbog čega pozivaju sve ljubitelje sporta da… »

Inspektori rada kontrolisali gradilišta, menjačnice, taksiste…

Pirotske vesti 05.10.2017
Šef Inspekcije rada Aleksandar Popović danas je kazao da su inspektori Inspekcije rada u proteklom periodu vršili veliki broj kontrola u saradnji sa drugim službama, poput policije, Sanitarne inspekcije, Tržišne inspekcije i drugim službama… »

Indeksi za 43 brucoša Visoke škole strukovnih studija za vaspitače u Pirotu

Pirotske vesti 05.10.2017
Visoka strukovna škola za obrazovanje vaspitača u Pirotu upisala je 43 brucoša, predavanja su već počela a od ove godine predviđena je i praksa već od prve godine, kazala je za TV Pirot direktorka Emilija Popović. -Ono što bih možda mogla da… »

Božidar Maljković otvara Sportski izazov u subotu u hali “Kej”

Pirotske vesti 05.10.2017
U subotu u hali “Kej” održaće se velika sportska manifestacija Sportski izazov u kojoj će se, istovremeno, dva grada – Zaječar i Pirot, takmičiti u sportskim aktivnostima i vežbi. Cilj manifestacije koju organizuju Olimpijski komitet Srbije i… »

Humanim pirotskim maturantima veliko priznanje “Maslačak za dobročinstvo”

Pirotske vesti 05.10.2017
Humanitarna organizacija Prijatelji dece Srbije tradicionalno dodeljuje priznanje “Maslačak” za dobročinstvo deci. Ove godine ovo prestižno priznanje dodeljeno je za akciju “Tvojih pet minuta sjaja – nečiji ceo život”, u okviru koje su… »

Uskoro asfaltiranje dela Takovske i završetak dvorišta u ul. D. Milenkovića

Pirotske vesti 05.10.2017
Nakon završenih tenderskih procedura, tokom oktobra očekuje se završetak planiranih radova na uređenju pojedinih ulica i putnih pravaca. Ovih dana radi se na pripremi za asfaltranje dela Takovske ulice, od “Supermarketa” do II ringa. Nakon… »