Izvor: Press arhiva vesti 05.10.2017

Danas se navršava 17 godina od demokratskih promena

Press 05.10.2017
Na izborima 24. septembra 2000. Milošević je izgubio od kandidata Demokratske opozicije Srbije (DOS) i lidera Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice. Foto: Guliver/Braca Nadezdic/Newsmakers Danas se navršava 17 godina od velikih demonstracija… »

Težak udes kod Sajma u Beogradu: Među povređenima ima i dece

Press 05.10.2017
Sudarili su se gradski autobus na liniji 511 i automobil. Foto: Telegraf.rs Pet osoba je povređeno u sudaru autobusa i putničkog vozila kod Beogradskog sajma. Sudarili su se gradski autobus na liniji 511 i automobil. Među povređenima ima i dece… »

Svi zakoni i propisi na samo jednom mestu

Press 05.10.2017
Pravno-informacioni sistem Republike Srbije predstavlja najveću pravnu bazu u Srbiji koja jedina sadrži važeće i zvanične zakone i druge propise u izvornom i tačnom obliku uz mogućnost jednostavnog praćenja izmena i dopuna svakog propisa… »

Saslušavanje svedoka o ubistvu Jece Marjanović: Prvi se nije pojavio, a baka Rada tvrdi da je čula ove 3 reči na nasipu na…

Press 05.10.2017
Posebno značajan iskaz mogla bi da pruži žena, Radislava Mitrović, baka Rada, koja je 2. aprila na nasipu čuvala koze i čula tri reči. Foto: Facebook Više javno tužilaštvo u Beogradu danas bi trebalo da sasluša još tri svedoka u istrazi o… »

Pućdemonova porodica pobegla u Rumuniju?

Press 05.10.2017
Supruga Karlesa Pućdemona Marsela Topor uoči proglašenja nezavisnosti Katalonije, vratila se u svoju rodnu Rumuniju sa dvoje njihove dece, prenose mediji. Foto:b92.net Prema navodima nekih španskih medija, Marsela se sa ćerkama Magali i Marijom… »

Vučić sa patrijarhom Irinejom o pritiscima na Srbiju: Zabrinuti zbog niskog nataliteta (foto)

Press 05.10.2017
Predsednik Srbije i Patrijarh saglasili su se da je vitalni cilj srpske države očuvanje njene nezavisnosti i slobode. Foto: Tanjug/Rade Prelić Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Njegovom Svetosti Arhiepiskopom pećkim… »

Vučić opozvao našeg ambasadora u Egiptu

Press 05.10.2017
Predsednik je ukaz potpisao 20. oktobra. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je Ukaz o opozivu sa dužnosti ambasadora Srbije u Egiptu Dragana Bisenića, objavljeno je u poslednjem broju "Službenog glasnika Srbije"… »

Najlepša moguća vest za Tošića po povratku iz Čačka!

Press 05.10.2017
Fudbaler Partizana je ponovo postao otac. Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Fudbaler Partizana Zoran Tošić postao je po treći put otac! U ponedeljak se njegova devojka Jovana porodila u Beogradu i na svet donela devojčicu Petru, tešku 3 kg i 100… »

Skandal! Daru Bubamaru policija pretresala i tražila drogu! Prekinuli nastup, pa se desilo ovo!

Press 05.10.2017
Dara Bubamara bila je prinuđena da prekine svoj nastup nakon što je u jedan beogradski klub, gde je pevala, upala policija i izvršila pretres! Foto: SVet.rs Inspektori nisu poštedeli ni folkerku, pa je i ona, kao i svi gosti, morala da preda svoju… »

Ko ne bi poželeo da ga uhapsi! Stanija za Noć veštica u kostimu opasne policajke, a kad se okrenula i pokazala golu guzu…

Press 05.10.2017
- Neko za hapšenje? - obratila se Stanija Dobrojević obožavaocima na Instagramu. Foto: Instagram Kao i svake godine, Stanija Dobrojević se i na izmaku ovog oktobra pripremila za čuveni Halloween, odnosno Noć veštica, koji se u Americi tradicionalno… »