Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 05.10.2017

Počinje jesenja deratizacija

Ritam grada Kg 05.10.2017
Gradska uprava za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, u cilju zaštite stanovništva od zaraznih bolesti, organizuje neophodnu sistematsku deratizaciju (uništavanje pacova i miševa) na teritoriji grada Kragujevca, na gradskom, prigradskom i seoskom… »

Aleks Džonson (Danska) i Barbarisms (Švedska) u SKC-u

Ritam grada Kg 05.10.2017
Sutra od 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a biće predstavljena alternativna skandinavska scena, koncertima danskog kantautora Aleksa Džonsona i švedskog benda Barbarisms! Alex Jonsson je danski nagrađivan gitarista i kompozitor. Trenutno živi i radi u… »

Otvoreni dan u kasarni “Milan Blagojević“

Ritam grada Kg 05.10.2017
Kasarna “Narodni heroj Milan Blagojević“ u Kragujevcu, u subotu 7. oktobra, od 9 do 12 časova otvara vrata za građane. 250. raketna brigada za protivvazduhopolovna dejstva organizator je akcije “Otvoreni dan“ u Kragujevcu. Svi zainetersovani… »

Održan „Susret prijateljstva“ u okviru Dečije nedelje

Ritam grada Kg 05.10.2017
U okviru obeležavanja Dečije nedelje u organizaciji Predškolske ustanove “Nada Naumović“ i Kulturno obrazovnog centra “Riznica“, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca, na platou ispred zgrade Gradske uprave plesali su i igrali predškolci iz… »

Inkluzivni sportski susreti – Golbol 14. i 15. oktobra

Ritam grada Kg 05.10.2017
Udruženje “KG POLIS” u okviru projekta “Inkluzivni sportski susreti” sporovodi utakmice u golbolu 14. i 15. oktobra 2017. godine u 10 časova, koje su namenjene slepim i slabovidim osobama, a koje će se održati u hali “Gordana Goca… »

Uručene nagrade za dizajn “Thameslink” vagona u “Milanović inženjeringu”

Ritam grada Kg 05.10.2017
Preduzeće „Milanović inženjering“ iz Kragujevca nagradilo je autore najboljih radova pristiglih na studentski konkurs pod nazivom „Thameslink vagon 2017“, koji je podrazumevao izradu predloga arhitektonskog rešenja eksterijera i enterijera… »

“Ne prljaj. Nemaš izgovor” u subotu u OŠ “Treći kragujevački bataljon”

Ritam grada Kg 05.10.2017
U OŠ “Treći kragujevački bataljon” u subotu, 7. oktobra, od 11 sati, biće organizovana akcija uređenja školskog dvorišta u sklopu kampanje “Ne prljaj. Nemaš izgovor!”. Osmišljena sa ciljem da poveća ekološku svest građana, društveno… »

Grazia Shopping Night u Plazi (lista popusta)

Ritam grada Kg 05.10.2017
U subotu, od 17 časova do ponoći, biće organizovan novi Grazia Shopping Night u Šoping centru Kragujevac Plaza, a domaćin ove večeri biće poznato TV lice Marina Kotevski. Pored šopinga u brojnim prodavnicama, posetioci će imati priliku da… »

Dva nova filma u Sinepleksu

Ritam grada Kg 05.10.2017
Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza od danas su dva nova filma: Blejd raner 2049. i Manolo: Kralj cipela. Blejd raner 2049. 2D i 3D – Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K otkriva davno skrivenu tajnu… »

POKS: Kragujevac ponovo prestonica Srbije

Ritam grada Kg 05.10.2017
Pokret obnove Kraljevine Srbije predstavio je u Kragujevcu svoj program, a jedna od ideja jeste da Kragujevac ponovo bude prestonica Srbije. Predsednik Gradskog odbora POKS Mirko Čikiriz je rekao da je za nekoliko meseci POKS, čiju okosnicu čine bivši… »