Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Uhapšen još jedan diler droge u Zrenjaninu: Kod sebe imao oružje i eksploziv

Telegraf 05.10.2017
Po odobrenju Višeg javnog tužilaštva njemu je određena mera zadržavanja. Policija u Zrenjaninu uhapsila je D.M. (49) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, kao i zbog držanja, nošenja i prodaje oružja… »

Šutanovac: Žalimo što nije bilo 6. oktobra, protivimo se reviziji

Telegraf 05.10.2017
Lider demokrata kaže da je 5. oktobar za DS dan kada je pokazano da može da se odbrani ono što je najsvetije, a to je, kaže, glas građana na izborima. Povodom obeležavanja godišnjice 5. oktobra DS je održala pres konferenciju ispred Doma Narodne… »

Osnovac neobičnim oglasom raznežio Novosađane: Svi traže psa Đuru, a crtež je pobedio! (foto)

Telegraf 05.10.2017
Doneti ga u školu "Đorđe Natošević" Učeniku novosadske osnovne škole "Đorđe Natošević" nestao je pas, ali je odmah krenuo u akciju kako bi kućnog ljubimca što pre pronašao. Najtužnija potraga je u toku: Dečak (2) izgubio slušni aparat na… »

Rusi poslali komandanta sa Bajkala da vodi Centar u Nišu

Telegraf 05.10.2017
Ovaj potez Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije u Nišu, kako navodi Sputnjik, vide kao još jedan gest dobre volje ruske strane da Centar opstane, iako njegovi radnici iz Rusije još čekaju diplomatski status. Humanitarni centar u Nišu… »

Konkurs za 160 sudijskih pripravnika: S radom počinju do kraja godine

Telegraf 05.10.2017
Taj konkurs biće ujedno i prvi tog tipa u poslednje tri godine. Ministarstvo pravde će uskoro oglasiti javni konkurs za prijem 160 sudijskih pripravnika, koji bi trebalo da počnu sa radom do kraja 2017. godine, najavila je danas ministarka pravde Nela… »

Na Kosovu će biti održana 1. Parada ponosa - 10. oktobra!

Telegraf 05.10.2017
Parada će početi u 11.30 i kretaće se glavnim ulicama Prištine. Prva Parada ponosa na Kosovu biće održana 10. oktobra u Prištini, pod sloganom "U ime ljubavi", javili su prištinski mediji. Neobično priznanje u centru Beograda: Muž ne zna da sam… »

DNK otkriva ubicu penzionerke iz Požarevca: Napadači ostavili brojne tragove, žrtva i ranije bila meta pljačkaša

Telegraf 05.10.2017
Očekuje se da će do izvršilaca zločina odvesti brojni DNK tragovi koje su oni ostavili za sobom, kao i snimci nadzorne kamere sa komšijske kuće. Kompletna operativa požarevačke policije intenzivno radi na otkrivanju identiteta napadača koji su… »

Fakulteti u Subotici poluprazni na početku akademske godine: Brucoša nema!

Telegraf 05.10.2017
Da problem postoji potvrdio je i pokrajinski sekretar za obrazovanje Zoran Milošević. Da Srba ima sve manje pokazuje i činjenica da je u Subotici počela nova akademska godina na visokim i višim školama sa velikim brojem slobodnih mesta, pišu… »