Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Biće Zlatibor čist kao suza

Večernje novosti 05.10.2017
Čajetina dobila dozvolu za gradnju postrojenja u kojem će prerađivati otpadne vode. Novac obezbedila opština i donatori iz Slovenije. OPŠTINA Čajetina je, kao investitor, dobila građevinsku dozvolu za izgradnju najsavremenijeg postrojenja u kojem… »

Fakulteti u Subotici traže brucoše

Večernje novosti 05.10.2017
Početak akademske godine na subotičkim visokim školama. SUBOTICA - Nova akademska godina na visokim i višim školama u Subotici prekjuče je i zvanično počela, a na većini visokoškolskih ustanova još uvek ima slobodnih mesta. Na Ekonomskom i… »

Otvoren Sajam sporta u Novom Sadu

Večernje novosti 05.10.2017
Na Novosadskom sajmu danas je počeo Sajam sporta koji će trajati do 7. oktobra i na kome će se, prema rečima generalnog direktora Novosadskog sajma Slobodana Cvetkovića, predstaviti veliki broj sportskih klubova. Na Novosadskom sajmu danas je počeo… »

Počeo Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Večernje novosti 05.10.2017
Ovogodišnja manifestacija okupiće više od 100 izlagača među kojima će, pored privrednika iz naše zemlje, priliku imati da se predstave i izlagači iz država u okruženju. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran… »

Praksa, pa siguran posao

Večernje novosti 05.10.2017
Tehnička škola u Odžacima u saradnji sa kanadskim "Magna sitingom" uvela novi obrazovni smer. Uz obuku i mogućnost daljeg školovanja, učenici će mesečno primati po 5.000 dinara. TEHNIČKA škola u Odžacima ušla je u sistem dualnog obrazovanja… »

Napali bivšeg čelnika SNS, dobili uslovne kazne

Večernje novosti 05.10.2017
Osumnjičeni su, prethodno, sa Osnovnim javnim tužilaštvom postigli sporazum o priznanju krivice, presuda je pravosnažna, a Šulović je upućen na pokretanje parnice radi naplate odštete. VELIKO GRADIŠTE - G. B. (30) i B. J. (26), koji su 29… »

Najboljim đacima zbirke srebrnjaka

Večernje novosti 05.10.2017
Nagrađeni učenici generacije Kolubarskog i Mačvanskog okruga na svečanosti u Ubu. UB – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, darivao je srebrnjake sa likovima znamenitih ličnosti Srbije učenicima generacije iz škola… »

Ulicu dobila i Čučuk Stana

Večernje novosti 05.10.2017
Zbog proširenja gradskog područja i urbanizacije okolnih naselja, u Jagodini "kršteno" čak 40 novih ulica. Posle saglasnosti Ministarstva, odbornici bili jednoglasni. ZBOG proširenja gradskog područja i urbanizacije naselja na području Jagodine… »

Duhovna ravnoteža donosi sreću

Večernje novosti 04.10.2017
Predavanje Dr Nikole Čanka o sreći pobudilo veliku pažnju u KCNS. BROJNI Novosađani, njih više od 150, pohrlili su večeras u Klub Tribina mladih kulturnog centra Novog Sada na predavanje „Sreća, san svakog normalnog čoveka“ koje je priredio Dr… »