Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 05.10.2017

17 godina od rušenja Slobodana Miloševića: Zatiru i sećanje na 5. oktobar!

Vesti online 05.10.2017
Srbija danas broji sedamnaesti 5. oktobar od dana kada je narod na ulici, braneći izbornu volju, prekinuo vladavinu Slobodana Miloševića. Peti oktobar je bio simbol velikih promena, ali ovogodišnji 5. oktobar Srbija, kako tvrdi građanska javnost… »

Upozorenje: Stižu nam obilne padavine i sneg

Vesti online 05.10.2017
Republicki Hidrometeoroloski zavod objavio je danas upozorenje za područje Srbije na obilne padavine koje će trajati do nedelje, 8. oktobra, dok se na višim planinama očekuje formiranje snežnog pokrivača. U subotu, u centralnim i južnim krajevima i… »

Vračar: U toku pokušaj iseljenja majke s dvoje dece, ni posle osam sati nema promene

Vesti online 05.10.2017
U beogradskom naselju Vračar policajci pokušavaju da majku sa dvoje dece isele iz stana, a drama traje više od osam sati. Njegoševa ulica na Vračaru je blokirana u oko 12 časova kada su tamo stigle jake policijske snage, veliki broj građana, kao i… »

Najjači lek protiv depresije nam sve vreme bio "pred nosom"?

Vesti online 05.10.2017
Tim australijskih stručnjaka otkrio je efikasan način za prevazilaženje depresije. U studiji objavljenoj u "Američkom časopisu psihijatrije", koja je trajala 11 godina, učestvovalo je više od 22.000 zdravih Norvežana. Oni su na početku i na kraju… »

"SNS sprema masovnu krađu, dovode ljude sa svih strana"

Vesti online 05.10.2017
Na delu je prekrajanje izborne volje građana, veštačkim povećavanjem broja stanovnika u beogradskim opštinama Vračar i Zvezdara, kako bi se povećao broj birača Srpske napredne stranke na lokalnim izborima. To je rekao predsednik Pokreta slobodnih… »

Dijaspora opremila negotinsku policiju

Vesti online 05.10.2017
Udruženje Dijaspora Istočne Srbije doniralo je preko potrebnu opremu i tehniku policiji u Negotinu, vrednu oko 3.000 evra. Ovo je prvi konkretan rezultat nedavno potpisanog sporazuma o saradnji između Policijskog sindikalnog pokreta i ove organizacije… »

Umesto mafijaša BIA juri pevače

Vesti online 05.10.2017
Dok organizovani kriminal cveta, u centru interesovanja Bezbednosno-informativne agencije našao se, ni manje ni više, nego pevač Dragan Kojić Keba. Zbog toga što je njegov automobil bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, odnosno ispred kuće… »

Pokaži svoj talenat i kreativnost i putuj u Diznilend: Kreiraj srcem i dušom

Vesti online 05.10.2017
U okviru projekta "Kreiraj srcem i dušom" raspisan je konkurs za sve osnovce, srednjoškolce i zainteresovane roditelje u Srbiji, ali i za one koji žive van granica naše zemlje. Inspirativna akcija "Kreiraj srcem i dušom" poziva sve zaintersovane da u… »

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Evropa se raspada?!

Vesti online 05.10.2017
Katalonski lider Karles Pudždemon obratio se Kataloncima rečima da njegova vlada sprema da proglasi nezavisnost te španske regije verovatno krajem nedelje. Gotovo istovremeno, tragom referenduma u Kataloniji. Istog dana kada je održan katalonski… »

Samo na VESTI-DIGITAL: Kako je Željko Joksimović proslavio rođenje bliznakinja

Vesti online 05.10.2017
Po običaju, Željku su prijatelji iscepali majicu, dok je on sa čašom pića u ruci nazdravljao s gostima ne skidajući osmeh s lica. Na žurci je bilo pola estrade, a fotografije možete pogledati ako kliknete na aplikaciju VESTI-DIGITAL pomoću koje… »