Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana

Jugmedia 05.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 440 kilograma rezanog duvana, i uhapsili jednu osobu a protiv jedne podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su nedozvoljeno trgovale akciznim… »

Prvaci iz škole “Ivo Andrić” prvi u Nišu dobili uniforme

Južne vesti 05.10.2017
Mališani koji su nedavno krenuli u prvi razred Osnovne škole “Ivo Andrić”, prvi su đaci u Nišu koji će nositi uniforme. Dobili su ih besplatno, kaže direktorka Milica Petković, a nada se da će i deca i roditelji biti zadovoljni ovim gestom… »

Najmlađi Vranjanci u poseti gradonačelniku

Jug press 05.10.2017
VRANJE Deca Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju, u okviru manifestacije „Dečja nedelja“, bili su gosti kod gradonačelnika, dr Slobodana Milenkovića. Prvi čovek grada poželeo im dobrodošlicu i istako da su mu ovakve posete najlepši… »

Kragujevački studenti đacima drže besplatne časove matematike

Blic 05.10.2017
Grupa studenata drži godinu dana besplatne časove matematike osnovcima u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite u Kragujevcu. Grupa studenata drži godinu dana besplatne časove matematike osnovcima u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite u… »

Obuka za mlade kako da zarađuju preko interneta

Južne vesti 05.10.2017
Srednjoškolci, studenti i nezaposleni stari od 15 do 30 godina, mogu da se prijave na organizovanu obuku o zarađivanju preko interneta, koja će se u narednom periodu, kako kažu organizatori, održavati u Oficirskom domu. Besplatna obuka "Tvoja prva… »

Ministarstvo pravde podržalo puštanje Ratka Mladića

Radio 021 05.10.2017
Ministarstvo pravde je podržalo inicijativu porodice generala Ratka Mladića da se on pusti iz pritvora na privremeno lečenje u Srbiji, uz garancije koje je dala vlada, rekla je Ministarka pravde Nela Kuburović. U vezi sa tim upućeno je pismo Vlade… »

Leskovački SNS tvrdi da vrednuju ljude na osnovu njihovog rada i rezultata toga rada

Jug press 05.10.2017
LESKOVAC Godišnjica petooktobarskih dešavanja je povod za političko tumačenje dešavanja koja su obeležila jedan period istorije Srbije. Svako ima pravo na svoje viđenje događaja koji su se zbili ispred Savezne skupštine i na teritoriji čitave… »

DS: Peti oktobar svedoči da smo zaboravili sav očaj i beznađe devedesetih

Jugmedia 05.10.2017
Peti oktobar će u srpskoj istoriji ostati zabeležen kao datum koji je kod naroda probudio jedinsto u borbi protiv diktatorskog režima. Danas je mnogo onih koji su, svesno ili nesvesno, zaboravili period pre 2000.godine, beznađe i očaj koji su… »

KONAČNO: Otvorena deonica autoputa Kragujevac-Batočina, ali samo PRIVREMENO!

InfoKG 05.10.2017
Deonica autoputa Kragujevac-Batočina konačno je, nakon 13 godina gradnje, puštena u saobraćaj, bez pompeznih ceremonija, jer je reč samo o privremenom otvaranju ove spojnice sa Koridorom 10. Deonica auto-puta Kragujevac-Batočina, od Žirovnice do… »

Aleks Džonson (Danska) i Barbarisms (Švedska) u SKC-u

Ritam grada Kg 05.10.2017
Sutra od 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a biće predstavljena alternativna skandinavska scena, koncertima danskog kantautora Aleksa Džonsona i švedskog benda Barbarisms! Alex Jonsson je danski nagrađivan gitarista i kompozitor. Trenutno živi i radi u… »