Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana

Jugmedia 05.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 440 kilograma rezanog duvana, i uhapsili jednu osobu a protiv jedne podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su nedozvoljeno trgovale akciznim… »

(Foto) o trošku škole: Đaci prvaci prvi u Nišu dobili školske uniforme i evo kako izgledaju!

Kurir 05.10.2017
NIŠ - Učenici prvog razreda niške Osnovne škole "Ivo Andrić" dobili su danas, prvi u Nišu, školske uniforme i to o trošku škole. Direktorka škole Milica Petković rekla je da uniforme predstavljaju poklon đacima za polazak u prvi razred. Ona je… »

Najmlađi Vranjanci u poseti gradonačelniku

Jug press 05.10.2017
VRANJE Deca Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju, u okviru manifestacije „Dečja nedelja“, bili su gosti kod gradonačelnika, dr Slobodana Milenkovića. Prvi čovek grada poželeo im dobrodošlicu i istako da su mu ovakve posete najlepši… »

Humanost na delu: Kragujevački studenti đacima drže besplatne časove matematike

iKragujevac 05.10.2017
Grupa studenata drži godinu dana besplatne časove matematike osnovcima u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite u Kragujevcu. Reč je o humanim akademcima Prirodno-matematičkog fakulteta koji su samoinicijativno organizovali nastavu u Centru… »

Besplatna obuka „Tvoja prva zarada“ u Oficirskom domu

Niške vesti 05.10.2017
Studenti, srednjoškolci, nezaposleni stari od 15 do 30 godina, mogu da se prijave na obuku o zarađivanju preko interneta koja će se održati u Oficirskom domu, a početak obuke se očekuje u drugoj polovini oktobra. Besplatna obuka „Tvoja prva… »

Imamović pozvao bošnjačke poslanike da uskrate podršku Vladi

Radio sto plus 05.10.2017
Poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović pozvao je danas bošnjačke poslanike u Skupštini Srbije da uskrate podršku Vladi zato što je dala garancije za puštanje na privremenu slobodu haškog optuženika Ratka Mladića. Imamović je u delu sednice… »

SNS: Polemike oko viđenja ,,petog oktobra“, bi nas odvele u blato iz koga nema izlaza

Jugmedia 05.10.2017
Godišnjica petooktobarskih dešavanja je povod za političko tumačenje dešavanja koja su obeležila jedan period istorije Srbije. Svako ima pravo na svoje viđenje događaja koji su se zbili ispred Savezne skupštine i na teritoriji čitave Srbije i to… »

DS: Peti oktobar svedoči da smo zaboravili sav očaj i beznađe devedesetih

Jugmedia 05.10.2017
Peti oktobar će u srpskoj istoriji ostati zabeležen kao datum koji je kod naroda probudio jedinsto u borbi protiv diktatorskog režima. Danas je mnogo onih koji su, svesno ili nesvesno, zaboravili period pre 2000.godine, beznađe i očaj koji su… »

U saobraćaj puštena deonica autoputa Kragujevac-Batočina (video)

iKragujevac 05.10.2017
Deonica autoputa od Kragujevca do Batočine, dužine šest kilometara, u četiri trake puštena je u saobraćaj. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović kazala je na otvaranju deonice da se kompletan završetak… »

„Scandinavian MooseIK“ u SKC-u

iKragujevac 05.10.2017
U petak, 06. oktobra, od 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a nastupiće danski kantautor Alex Jonsson i švedski bend „Barbarisms“. Alex Jonsson je danski nagrađivan gitarista i kompozitor. Trenutno živi i radi u Kopenhagenu. Završio je master… »